פורסם 2011 באפריל 714 שנים טוב אני רוצה לקנות נעליים שהמחיר שלהם הוא 80$ + 25$ שיפינגהמוכר מוכן לשתף פעולה על כל דרך להפחית מיסים.. מה אני יכול לעשות??הבנתי שמוצר עד 50$ פטור ממס, אני יכול להעביר פשוט 30$ לשיפינג?? לשלוח כמתנה עוזר??
פורסם 2011 באפריל 714 שנים בביגוד והנעלה זה 75$.שישנה מחיר של חבילה+משלוח<75$ ושירשום שזה מתנה, מעבר לזה תתפלל למזלך.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר רק רגע הוא יכול פשוט להצהיר על זה במוצר במחיר 75$?? כי המחיר האמיתי קצת יותר מ75$ כולל משלוח
פורסם 2011 באפריל 714 שנים הוא יכול להצהיר מה שבא לו , השאלה אם זה יתפס במכס ויעבור בדיקה דקדקנית [במקרה].בכל מקרה שיציהיר 45 דולר וזהו, לא אמורה להיות לך בעיה ..
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר אוקיי הסברתי לו בדיוק מה לעשות... מה עכשיו??הוא אמור לי לפתוח לי איזה דף רכישה חדש או משהו כזה??
פורסם 2011 באפריל 714 שנים לא אין קשר בכמה שאתה משלם לכמה שאתה מבקש, להבא פשוט תבקש לפני ,יש מוכרים שלא יסכימו לעשות את זה.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר אחי לא התכוונתי לזה.. השאלה היא אם עכשיו כשהודעתי לו מה אני רוצה שהוא יעשה אני יכול להמשיך לרכוש את המוצר רגיל?? או שאני צריך לחכות שהוא יעשה משהו??(למשל לשנות בשבילי או לא יודע מה) בנוסף המשלוח ירד בחצי לפני כמה דקות ככה שיוצא ממש טוב
פורסם 2011 באפריל 714 שנים אא לא .. פשוט תחכה שהוא יכתוב לך במייל חזרה שזה בסדר וזהו..,לאחר מכן מבחינת הרכישה זה רגיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.