פורסם 2011 באפריל 614 שנים Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו
פורסם 2011 באפריל 714 שנים לשיר קוראים another brick in the wall ויש לו 3 חלקים ואתה ניגנת את חלק מס' 2. ביצוע מצויין סחטיין
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר אני מכיר את השיר מצויין. מבטיח לך. ניגנתי את השיר עצמו. הקטע היותר מעניין. תודה רבה על הקומפלימנט.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים שמע שמעתי את השיר בעוד אני מצחצח שיניים והוא ממש הנעים לי את הצחצוח.עכשיו תבוא ותגיד "בטח סתם צחצוח פארש" , אז זהו שלא, כי מיד אחרי זה הלכתי לשיננית. אז כבוד לך!
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר ^^ חחחחחחחחוואוו, תודה רבה חבר'ה, עם מחמאות כאלה אני לא אפסיק להקליט.. ממש תודה על הפרגון. :-* כמובן שאם יש דברים לא טובים אני גם אשמח לשמוע, כל אוזן חיצונית היא טובה בשביל ביקורת
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר תודה רבה בטח שאשתף, הציוד שהשתמשתי בו בשביל להקליט פה הוא : GIBSON LES PAUL 2010 DIGITECH RIVERB TUBE KING OVERDRIVE FENDER CHAMPOIN 110 84' CUSTOME - מגבר מנורות 25w דיי נדיר משנת 1984 וזהו יש לי עוד המון ציוד ,אבל ציינתי מה שרלונטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.