פורסם 2011 באפריל 614 שנים שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל:i core 7 2600KASUS P67 DELUXEANTEC P1938 GB RAM 1600 MHZקירור NOCTUA H14הWIN 7 ULTIMATE 64 BITכרטיס מסך HD6950לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן)האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ?במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה
פורסם 2011 באפריל 614 שנים התעסקת קצת עם הביוס לפני שהתקנת את הקשיח? במידה ולא, תעביר את האופציות של בקר ה-SATA מ-IDE ל-AHCI.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר תסביר לנו מה זה 1. לא עולה 2. גם לאחר ניסיונות RECOVERY מופיע המסך פתיחה של WIN7 זה נראה כביכול שהולך לעבוד ואז הוא יוצא לתפריט עם 2 אפשרויות רשום שינוי חומרה בוצע ולכן WIN לא מצליח לעלות ויש 2 אפשרויות :1. הפעל SYSTEM RECOVERY2.הפעל חלונות כרגיל כשאני בוחר באפשרות הראשונה הוא מריץ סריקה ומנסה לבצע שינוים אבל לא מצליח ומבצע אתחול מחדש
פורסם 2011 באפריל 714 שנים לריץ STARTUP REPAIR כמה וכמה פעמים. לא לתיאש גם אם מודיע שגיאה.אם יש בדרך חלון כחול עם שגיעה 7B - לשנות בביוס AHCI ו IDEאם זה לא יעזור תצטרך לתקין מחדש !
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר יש דרך לבצע גיבוי של הנתונים בצורה של אימג כמו שיש בחלונות 7 במידה והוא לא נכנס לWIN?אתה מכיר אולי תוכנה כזו ?ותודה רבה על העזרה והתשובה המהירה
פורסם 2011 באפריל 714 שנים לא יודע מה היה לך קודם אבל אני שידרגתי את המערכת שלי באופן רציני חלונות 7 עלתה בלי בעיה מהדיסק הישן והכל פועל כמו שצריך.בעיקרון זה אמור לפעול כך גם אצלך
פורסם 2011 באפריל 714 שנים זה לא תמיד עובד.. לי לדוגמא היו 3 כוננים עם מערכות הפעלה שונות 2 מתוך 3 עלו .זה הגיוני שגם יהיו בעיות.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים "בעיקרון זה אמור לפעול כך גם אצלך" - עובדה שלא !GHOST של מערכת לא יעזור ולא ישנה. חב"לז.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר והתמונת מערכת הקודמת שהייתה לי תעבוד(מלפני חודשיים)?אחרי התקנה האם אפשרי יהיה לשחזר לפחות את כל המבנה של המחשב הקודם בהתבסס על האימג שנוצר בחלונות 7 ?
פורסם 2011 באפריל 714 שנים אין ב W7 התרנת תיקון כמו היה ב XP .זה התקנה מחדש רק. אם לא תפרמט שאתה מתקין חלק מקבצים שלך ישארו.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים בעיקרון זה כן אמור לפעול ועובדה שיש הרבה מקרים שזה מצליחאולי לא הצליח בגלל שינויי חומרה קיצוניים, אולי בגלל שעברת מ-AMD לאינטל, או התקנה מיוחדת, מי יודע.בסה"כ לא נורא, תתקין מחדש בלי לפרמט ותעשה התקנה מחדש של תוכנות, הדברים שלך לא אמורים להעלם מהדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.