פורסם 2011 באפריל 614 שנים האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?
פורסם 2011 באפריל 614 שנים 1: 99% שזה מפר את תנאי השימוש של Ebay.2: אתה לא הראשון שחשב על זה.3: איך הבוט הזה יעבוד כנגד בוט דומה?4: ראה 1.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר זה ברור :\אבל אני מתעצל לכתוב אחת ואין לי כח לקום ב 4 בבוקר כדי לוודא שלא עקפו את ההצעה שלי.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים זה מעשה טיפשי להחריד ואסביר לך למה.הגדרת שאתה רוצה את המוצר בכל מכיר סבבה?אז יש מוצר שמחיר השוק שלו 100 דולר,והמכירה פומבית נסגרת ב2 בלילה וכרגע השעה 8 בערב והמכירה עומדת על 30 דולר, אז אם כבר בשעה 1:50 לדוגמא יציעו אנשים שקצת נסחפו ויש כאלה והציעו מכיר מוכפל על שווי בשוק לדוגמא 200 דולר אז הבוט החכם שלך יקח את המכירה ב204 דולר לדוגמא. הדבר ההגיוני שEBAY נותנים לעשות זה להציע מחיר מקסימלי, גם אם ההצעה שלך היא הגבוהה ביותר אתה תוכל להציע עליה שוב פעם במידה ואיזה חכמולוג יציע 20 שניות לפני.לגבי הצעה פומבית אף פעם אל תציע הצעה מקסימלית בסכום עגול, יש נטיה לקונים 10 שניות לפני תמיד לעגל ולנסות לחטוף את המכירה תציע 1-4 דולר יותר.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים ב-ebay אין "סוכן אוטומטי" שעושה עבורך בדיוק את זה, כמו שיש בכל אתרי המכירות הפומביות הישראליים למשל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.