פורסם 2011 באפריל 614 שנים שלוםאני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבדעכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים ..יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מביןיש אולי איזה משהו ?
פורסם 2011 באפריל 614 שנים יש סטיקי כאן בפורום שיכול לעזור. כמוכן חיפוש ברשת וכאן בפורום יוכל לעזור.זה לא משהו שצריך לקחת ימים, כמה שעות וזה תלוי גם למה אתה רוצה להגיע.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר אני יודע .. חיפשתי שם וראיתיאבל הבעיה שאין מדריך ספציפי איך לעשות ..שמה שמתם רק כמה תמונות :\איך אני יודע איך להכנס ? מתי לצאת ? אני צריך יותר פרטים מדוייקיםואגב אם אפשר , יש לי עוד מחשב בבית , אז אני ידבר עם מישהו בסקייפ או בTS או משהו שיסביר לי תוך כדיוהOC שאני רוצה לעשות זה משהו קטן , שישפר לא בהרבה ..אולי ככה ב300-400[אם זה נקרא קטן .. אם זה יותר מדי אז אני ירד]
פורסם 2011 באפריל 614 שנים קרא את זה:אוברקלוקרים חדשים? כנסו לכאן. כמו כן אין הגדרות ספציפיות..למה ? כי יש המון משתנים גם במערכות דומות..ולכן מתחילים לאט לאט מהבסיס ובודקים את המערכת..
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר קראתי בערך 3 פעמים ..אני בקושי יודע איך להגיע לBIOS :\ משמה אני כבר לא יודע כלום ..במדריך גם מדברים קצת ברמה של יותר מבינים , אני מדבר איתך שאני חדש ממשאין זה מדריך אחר ? ובקושי הבנתי איפה להעלות איפה להוריד מזה הדבר הזה ?
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מה המפרט המלא של המחשב שלך ? לאיזה שימושים מיועד המחשב עם OC ובלי OC ? אולי הלינק הבא יעזור לך או הלינק הבא יכול לעזור
פורסם 2011 באפריל 614 שנים תריץ חיפוש בפורום על מושגים..קרא את המדריכים באתר..זה גי הבסיס..אחרי זה תלמד על חומרה שלך..איזה לוח אם, מעבד וכו יש לך..לאחר מכן על הביוס..איזה אופציות יש בלוח האם שלך..איפה הם ממוקמות וכו..לאחר מכן על OC..ורק אחרי זה תתחיל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.