עבור לתוכן

התחברות מרחוק למחשב שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם אלקטל משודרג לנתב ושני מחשבים שמחוברים אליו, בשניהם יש WIN XP.

אני רוצה לדעת איך אני יכול ממחשב אחר שמחובר לאינטרנט להתחבר לאחד המחשבים שלי, עדיף שיהיה משהו מתוך windows ללא שימוש בתוכנה נוספת.

ה-IP שלי הוא קבוע ולא משתנה.

ועדיף שיהיה גם צורך בשם משתמש וסיסמה.

פורסם

להתחבר לצורך מה?

אתה צריך תוכנה על המחשב שלך שתהייה במצב הוסט (זה יכול להיות גם שירות בתוך הווינדוס), ואת התוכנה הזאת במצב של קליינט במחשב המרוחק באינטרנט. בנוסף אתה צריך להפנות את הפורט שהתוכנה משתמשת בו למחשב שלך ברשת הפנימית שלך.

פורסם

כפי שאני מבין זה לשיעורי מחשבים בבית ספר כשמשעמם או משהו כזה, כן? 8)

בכל"מ אני משתמש באחת טובה מאוד ופשוטה בשם RemotelyAnywhere,

היתרון בה הוא זה שלא צריך שום תוכנה כדי להתחבר, הכל דרך האקספלורר. ;)

פורסם

אנשים איזה תמימים אתם במילים אחרות הוא רוצה שנלמד אותו לפרוץ... (ועם לא סורי על היציאה)

פורסם

יש לי בשבליך תוכנה צד שלישית.

היא מצויינת (עבדתי עם הרבה כמו pc anywhere וכו...)

המסכנה שלי:

תוריד את זה,

http://www.radmin.com

Radmin 2.1 version (remote administartor

והיא גם לא שוקלת כלום.

יש בה אפשרות להשתמש בקבוצות יוזרים של מערכת ההפעלה או רק בסיסמא.

פורסם

אנשים איזה תמימים אתם במילים אחרות הוא רוצה שנלמד אותו לפרוץ... (ועם לא סורי על היציאה)

דווקא ממש ממש לא.

הוא ביקש תוכנה שאיתה הוא יוכל להיכנס למחשב, או אפשרות בווינדוס. ככה שאפשר להבין שיש לו גישה למחשב ההוסט, ולכן הוא לא פורץ.

מה גם שהוא ביקש אפשרות עם סיסמא, ככה שהוא רוצה לפתוח לעצמו גישה ממחשב מרוחק, עם סיסמא שרק הוא יודע.

אם הוא היה מנסה לפרוץ, הוא לא היה מבקש אפשרות לסיסמא. להפך, הוא היה מבקש אפשרות שעוקפת סיסמא.

אני עדיין רוצה לחזור ולשאול את פותח הת'רד לאיזה מטרה להתחבר.

האם בשביל לשלוט בעכבר ומקלדת? האם בשביל להעתיק קבצים?

מה בדיוק לעשות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני לא מנסה לפרוץ. ואני גם לא צריך את זה לשיעורי מחשבים בביה"ס, בגלל שאני כבר מזמן לא בביה"ס.

אני בסך הכל רציתי שתהיה לי גישה לקבצים שלי בבית מהמחשב בעבודה.

כבר מצאתי בווינדוס את ה- Remote Desktop, ששם אני מתחבר ורואה את כל שולחן העבודה שלי, אני אני צריך משהו פשוט יותר, שיעבוד מהר יותר ויאפשר לי רק גישה לקבצים.

פורסם

בדיוק בגלל זה שאלתי מה המטרה של ההתחברות מרחוק למחשב.

אם אתה רק רוצה לסייר בקבצים שעל המחשב שלך מהמחשב בעבודה, כל מה שאתה צריך לעשות זה שיתוף רגיל בווינדוס על הכוננים שלך.

אמרת שה-IP שלך קבוע, לכן לא תהייה לך בעייה לדעת אותו. אז פשוט במחשב בעבודה פשוט תקליד

\\1.2.3.4

(לקחתי סתם אייפי- 1.2.3.4 לצורך הדוגמא)

ואתה תוכל לראות את הכוננים המשותפים שעל המחשב שלך בבית.

אם אתה רוצה שזה יהיה מאובטח יותר, שים סיסמא בבית על המשתמש Guest בווינדוס, וכך, בכל פעם שתנסה לגשת למחשב שלך בבית ממחשב באינטרנט (למשל המחשב בעבודה), תתבקש להזין סיסמא.

As simple as that

פורסם
  • מחבר

יפה, אני יודע מה ה-IP שלי, אבל זה לא יעשה לי בעיות להתחבר דרך הראוטר למחשב המסוים שאני רוצה?

פורסם

כמו שאמרתי בהתחלה:

אתה צריך תוכנה על המחשב שלך שתהייה במצב הוסט (זה יכול להיות גם שירות בתוך הווינדוס), ואת התוכנה הזאת במצב של קליינט במחשב המרוחק באינטרנט. בנוסף אתה צריך להפנות את הפורט שהתוכנה משתמשת בו למחשב שלך ברשת הפנימית שלך.

ה"תוכנה" שדיברתי עליה, היא תהייה שירות שיתוף הקבצים בווינדוס. המחשב המשתף יהיה בעצם במצב הוסט, והמחשב המתחבר, יהיה במצב קליינט.

כמו-כן, הדברים שאמרתי בקשר להפניית פורטים עדיין רלוונטים. אתה צריך להפנות את הפורטים של שירות שיתוף הקבצים בווינדוס למחשב המתאים ברשת הביתית שלך.

הפורט של שיתוף הקבצים בווינדוס הוא 139. תפנה אותו בנתב למחשב המתאים, וכך תוכל להתחבר בלי בעיות מהמחשב שלך בעבודה למחשב שמשתף את הקבצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים