עבור לתוכן

תקלה מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים קניתי בשבוע שעבר מחשב חדש מrsm כפר סבא מעבד אינטל 2500 sb לוח אם של msi סMSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET ספק כוח שלSeaSonic S12II-620 כרטיס מסך של HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 ועוד ועוד הגיע המחשב כעבור יומיים אני מחבר אותו למסך של benq 22 והמסך מסמן שהוא לא מזהה חיבור אליו התקשרתי לחנות ניסנו דברים שונים החלפתי כבל של מסך אך שום דבר לא עזר טוב המחשב נשלח חזרה התברר שכרטיס המסך היה תקול הוא הוחלף והמחשב נשלח חזרה היום הוא הגיע חיברתי אותו ושוב אין זיהוי יש לציין שהכל נדלק המאוורים עובדים יש רעשים של מערכת הפעלה עולה רק אין תקשורת בין כרטיס המסך למסך יש לי מחשב ישן יותר בבית אצלו אין בעיות אני מיואש מה קורה פה האם יכול להיות שהמסך שלי מקצר את כרטיס המסך משהו שמע על דבר כזה פעם? אשמח לשמוע תגובות לא יודע כבר מה אנשי החנות יגידו. :(

פורסם

היום היה לי מקרה דומה עם המחשב הנייח שלי (בדיוק כפי שאתה מתאר - מאווררים עובדים, מגיע למערכת הפעלה, רק אין תצוגה). תנסה להוציא את הכרטיס מסך ולהכניס אותו שוב.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה עם הנייח שלי. היה רעש כאילו הכל עובד, אבל לא ראו כלום במסך. אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס מסך 100 פעם, וחיברתי את הכבל לשתי הכניסות שלו, וזה עדיין לא עבד, נתתי את המחשב לאבא שלי, שימסור אותו לחבר מהעבודה. כשהם חיברו את המחשב הוא עבד בדרך פלא. כנראה שהוא היה זקוק לטיול באוטו. אין לי יותר מדי עצות בשבילך. ניסית להוציא את המחשב שלך לטיול? ::)

פורסם
  • מחבר

נו אולי אוציע אותו לטיול טוב מחר שוב אשלך אותו ל מעבדה אולי פעם שלישית גלידה או שאני צריך לקנות אולי מסך חדש מי יודע

פורסם

ניסית להפעיל בVGA MODE ?

פורסם

באיזה ספק כח אתה משתמש?

פורסם

נסה לפרוק חשמל:

תנתק את המחשב מהשקע מהחיבור שבספק הכוח (הכבל עם 3 החורים שמתחבר לספק הכוח)

קח משהו ממתכת (ניר אלומניום) ותכסה את 3 החיבורים שבספק הכוח

לאחר מכן תדליק את המחשב כששלושת החיבורים מכוסים.

קרה לי אותו דבר כמו לך ומה שציינתי למעלה פתר את הבעיה

פורסם

לפותח הדיון:

ניסתה לחבר מסך אחר למחשב שלך ?

פורסם
קח משהו ממתכת (ניר אלומניום) ותכסה את 3 החיבורים שבספק הכוח

מיותר - החשמל שנטען בקבלים הגדולים בתוך הספק לא יכול לצאת אחורה לתקע. אתה מקצר כך רק קבל קטן של סינון הפרעות שלא משנה כלום

פורסם

קרה לי בדיוק מה שאתה מתאר פעמיים

קניתי מחשב חדש מבוסס על מעבד I5 2500K

וכרטיס מסך HD 6950

לוח אם של גיגה ביט P67A

לא הייתה תמונה בשום מסך שניסיתי (לצורך העניין 3 מסכים שונים)

הלדים על הלוח אם היו דלוקים (הלדים שנמצאים טיפה מעל המעבד )

והמחשב נדלק ונכבה כול 5 שניות (כניראה זה התגובה של הלוח אם שלי לבעיה ... להדיל מהדגם של MSI שאצלך )

שלחתי את המחשב החליפו את הכרטיס מסך שהלך לעולמו

קיבלתי את המחשב חזרה חיברתי לחשמל - אותו סיפור

נסעתי הפעם בעצמי ל TMS והם החליפו אותו שוב והראו לי שהוא עובד (כולל על המסך שלי )

לקחתי כבל חשמל חדש בשביל להיות בטוח שאין איזה שהיא בעיה מחוץ למחשב

והכרטיס הזה החזיק (השלישי ) והוא עובד אצלי היום

הספק שלי הוא מצויין ולא היה הגורם לבעיה (CORSAIR 750W )

אתה יכול להגיד קדיש על הכרטיס מסך - הוא מת

אל תנסה לסדר כי הוא גמור

למרות שהמאוורר עובד והוא ניראה תקין

לך לחנות ותבקש שיחליפו ויראו לך שהוא עובד ...

כניראה יש כרטיסים פגומים או שיש קומבינציה של כמה דברים שהורסים אותם .... לך תדע :P

פורסם

היכון להפתעות. הכרטיס מסך שלך ש "גמור" בוודאות יכול להחליט כן לעבוד בתנאים אחרים (לוח אחר וכו)

כנל לוחות וזכרונות שמעבדות זורקות כי הם בדקו וזה לא עובד, ובסוף מתעסקים ם זה קצת וזה כן עובד

פורסם

מחשב חדש

יש אחריות על המחשב

הוא אמור לעבוד

הוא עובד פיקס במעבדה

מגיעה לבית מפסיק לעבוד

לא הישתנה כלום במערכת

אז ? איפה הבעיה ?

לוח אחר ? אבל הכרטיס עבד יפה מאוד עם הלוח הזה במעבדה וגם הכרטיס הנוכחי (השלישי) עובד יפה מאוד עם אותו הלוח (וכול שאר המערכת) רק ששני כרטיסים הלכו

אז איך תגרום לו לעבוד ?

איפה הייתה אז ? חחח :lol: :lol:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486809.msg4200455#msg4200455

פורסם

זז משהוא בזמן שהעברת את המחשב

בעיות חשמל

פורסם

ובגלל זה הכרטיס נהרס ?

אז הוא גמור ... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים