פורסם 2011 באפריל 514 שנים ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב.לדוגמה:Jerusalem, Gilo, blabla st. XXאו שמספיק Jerusalem, blabla st. XX?זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...
פורסם 2011 באפריל 514 שנים שכונה לא צריך מה שכן זה ארץ\עיר\רחוב\מספר הבניין ובמקרה שיש כמה כניסות גם הכניסה \ואז כמובן השם הנכון שהדבר ידע למי לתת את המשלוח או פיתקית מיקוד גם מאוד חשוב
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אני גר באיזור מאוד חדש, אין מיקוד והרחוב עוד לא רישמי הוא אפילו לא מופיע באתר של הדואר שאלתי בסניף בשכונה והוא אמר לי שהם פשוט משתמשים בדברים קבועים שהיו עוד לפני שבכלל היה לרחובות האלה שם (ואז התיחסו אליהם בקוד מספרי). הם לא מוכנים שיביאו עובדים חדשים כי זה בעיה להסביר למישהו איך להגיע למקום שלא קיים על המפה
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר תודה רבה על העזרה, לא הפתרון הכי נוח אבל זה מה שיש או לקנות בארץ ב 120 שקל יותר
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מיקוד לא באמת חשוב בשביל כלום, גם ככה מיקוד זה לא פר בניין אלא פר אזור/שכונהעיר, רחוב ומספר בית אמורים להיות יותר ממספיק
פורסם 2011 באפריל 614 שנים אתה צריך לזכור נקודה מרכזית אחת .מי שרואה את הכתובת למשלוח זה פה בישראל , אז תבקש מהמוכר שיכתוב מספר טלפון על החבילה במידה ולא ידעו לאן למען את המשלוח.ואין בעיה לכתוב את כל הכתובת שלך ..לא מאמין שדואר ישראל לא יוכל לנתב לך את החבילה ללא המיקוד.קח עצה , תתקשר לדואר ישראל או תיגש לסניף הקרוב לביתך ופשוט תשאל לגבי הגעה של חבילה ללא מיקוד האם תהיה בעיה עם זה.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר הייתי בדואר ואמרו לי שהמיקוד לא כזה חשוב. במצב כזה ניראה לי שבאמת עדיף לכתוב גם שכונה, עם הרחוב לא מופיע באתר של הדואר עדיף לתת כמה שיותר מידע מגדיל את הסיכוי שהחבילה תגיע לשכונה.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים אם מגיעים אלייך מכתבים הביתה, וסביר להניח שלא כתוב בהם שם השכונה, למה שהחבילה מחו"ל לא תגיע...?
פורסם 2011 באפריל 614 שנים בדואר רגיל חבילות לא נשלחות עד הבית אתה מקבל פיתקית במקום ולוקח את החבילה מסניף הדואר
פורסם 2011 באפריל 614 שנים מחבר עוד לא הגיעו מכתבים רק עכשיו נכנסנו ועוד לא שינינו את הכתובת בשום מקום אני יודע מבנינים אחרים ליידנו שהיו בעיות בהתחלה. אני יודע איך עובד דואר רגיל, האמון שלי בדואר ישראל מאוד נמוך, גם כשגרתי במקום הרבה יותר מסודר היו איתם מידי פעם בעיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.