עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניה מחו"ל (בקשר למתן כתובת משלוח)

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות מחנות חו"ל ואני לא יודע בדיוק מה לכתוב בשורות הכתובת. בשורה הראשונה זה לא בעיה זה העיר (במקרה שלי ירושלים). השאלה היא צריך לציין גם שכונה או מספיק רק עיר ורחוב.

לדוגמה:

Jerusalem, Gilo, blabla st. XX

או שמספיק Jerusalem, blabla st. XX?

זה גם איזו חדש ועוד לא נתנו לנו מיקוד, דבר שחובה לכתוב ברוב המקרים. הדבר ההגיוני היחיד שחשבתי עליו זה לכתוב N/A...

פורסם

שכונה לא צריך

מה שכן זה ארץ\עיר\רחוב\מספר הבניין ובמקרה שיש כמה כניסות גם הכניסה \ואז כמובן השם הנכון שהדבר ידע למי לתת את המשלוח או פיתקית

מיקוד גם מאוד חשוב

פורסם
  • מחבר

אני גר באיזור מאוד חדש, אין מיקוד והרחוב עוד לא רישמי :screwy: הוא אפילו לא מופיע באתר של הדואר :bash:

שאלתי בסניף בשכונה והוא אמר לי שהם פשוט משתמשים בדברים קבועים שהיו עוד לפני שבכלל היה לרחובות האלה שם (ואז התיחסו אליהם בקוד מספרי). הם לא מוכנים שיביאו עובדים חדשים כי זה בעיה להסביר למישהו איך להגיע למקום שלא קיים על המפה :nixweiss:

פורסם

אז תמצא קרוב שיש לו תיבת דואר רגילה ושישלחו לשם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, לא הפתרון הכי נוח אבל זה מה שיש :P או לקנות בארץ ב 120 שקל יותר >:(

פורסם

מיקוד לא באמת חשוב בשביל כלום, גם ככה מיקוד זה לא פר בניין אלא פר אזור/שכונה

עיר, רחוב ומספר בית אמורים להיות יותר ממספיק

פורסם

אתה צריך לזכור נקודה מרכזית אחת .

מי שרואה את הכתובת למשלוח זה פה בישראל , אז תבקש מהמוכר שיכתוב מספר טלפון על החבילה במידה ולא ידעו לאן למען את המשלוח.

ואין בעיה לכתוב את כל הכתובת שלך ..

לא מאמין שדואר ישראל לא יוכל לנתב לך את החבילה ללא המיקוד.

קח עצה , תתקשר לדואר ישראל או תיגש לסניף הקרוב לביתך ופשוט תשאל לגבי הגעה של חבילה ללא מיקוד האם תהיה בעיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

הייתי בדואר ואמרו לי שהמיקוד לא כזה חשוב.

במצב כזה ניראה לי שבאמת עדיף לכתוב גם שכונה, עם הרחוב לא מופיע באתר של הדואר עדיף לתת כמה שיותר מידע :P מגדיל את הסיכוי שהחבילה תגיע לשכונה.

פורסם

אם מגיעים אלייך מכתבים הביתה, וסביר להניח שלא כתוב בהם שם השכונה, למה שהחבילה מחו"ל לא תגיע...?

פורסם

בדואר רגיל חבילות לא נשלחות עד הבית

אתה מקבל פיתקית במקום ולוקח את החבילה מסניף הדואר

פורסם
  • מחבר

עוד לא הגיעו מכתבים רק עכשיו נכנסנו ועוד לא שינינו את הכתובת בשום מקום :P אני יודע מבנינים אחרים ליידנו שהיו בעיות בהתחלה.

אני יודע איך עובד דואר רגיל, האמון שלי בדואר ישראל מאוד נמוך, גם כשגרתי במקום הרבה יותר מסודר היו איתם מידי פעם בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים