פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים ממש לא, יש שם לפחות 5 סוגי ביוס.ה PCB-ID מודפס על הלוח עצמו ונראה בסגנון 35-C930-XX
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים http://www.ventura.at/navigation/subnavigation/prod/mb/am639bx.htmוהביוס: http://www.ventura.at/downl/am639bx.zipככל הנראה יש איזו חברה שמייצרת את הלוחות ל aristo ו pc partner (או שאחת מהן מייצרת ומוכרת לשניה).בכל אופן אני כמובן לא לוקח שום אחריות על הענין הזה, אם אתה לא יודע מה אתה עושה ולא בטוח ב 100% שזה הלוח אז אל תעשה את זה.
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר טוב לא מצאתי שום דבר שנראה לי יעזור..בכל זאת יש שם מדקה של PC PARTNER וכתוב עליה:AwardPCI/PNP 686202575208והסתכלתי על הלוח כאן שהראתזה לא כמו שליקודם כל שלי זה מיקרו..ולשלי יש 2 ISAבתמונה אני רואה 3וגם אין לי כרטיס קול און בורדלא יודע
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים בדרך כלל הדגם של הלוח כתוב בין הסלוטים PCI/APG/ISA או ליד הצ'יפים הגדולים(הערכת השבבים, 'גשר הצפוני') של הלוח. לפעמים הדגם מופיע גם בקצה השמאלי התחתון ביותר של הלוח. חפש משהו שכתוב בצבע בולט ומודגש(לא תמיד) את דגם הלוח. (חפש משהו שמתחיל בBX או מתחיל במספר 35) נסה גם את CPU-Z אולי היא תתן לך את הדגם :
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מצאת את בPCB-ID הזה על הלוח עצמו? קורה לעיתים שתוכנות מתבלבלות 'קצת' בדגמי הלוחות אם. מציע לך למצוא על הלוח עצמו גם את הדגם(משהו -BXAS1), אחרי זה תוכל להיות בטוח שתוריד את ביוס הנכון
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר העתקתי את זה מהלוח כתוב בקטן בפינהאני לא מוצא את מה שאמרתאבל אני אחפש עוד
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר עברתי על כל מילימטר בלוחלא מצאתי שום דבר חוץ מהמדבקה של PC PARTNER על הצ'יפ של הביוסוהמספר הזה שכתבתי כאן קודם..(35...)
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים עכשיו בדקתי את המספר שנתת, ויש רק אחת עם הצ'יפסט 440BX(ויש אחד גם 440ZX, אבל זה לא רלוונטי כרגע) תוריד את הMANUAL שלו, אם שם יהיה הלוח שלך תוכל לנסות את הביוס(על אחריותך :-X)
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר תודהלפי מה שאני רואה בצילומים של הלוחותשניהם לא כמו שלילשלי יש 4 PCIלאלה יש 5ואצלי יש 2 מקומות ל SDבלוחות האלה 3אין לי מושג מה אני עושה
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים ע"פ הMANUAL של ה440BX ושל הZX, ללוחות של הZX אין סלוט PCI5 ואין DIMM3(אתה אמור לראות כאילו אצלך לא הלחימו אותם :-X)משורת ההביוס שנתתה, אפשרי להבין שיש לך 440BX, אבל ע"פ הMANUAL ומה שאמרתה, אפשר להבין שיש לך את הZXכדי להיות בטוח ב100% הייתי מחפש הצירוף הזה BXAS1-XXXX(האיקסים זה המשך הדגם) או זהZXAS1-XXXX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.