עבור לתוכן

מודיפיקציה של דיבורית לקסדה

Featured Replies

פורסם

היי!

קניתי לאחרונה את הparrot sk4000 כזה, ויש לי זרוק סט של זה (16 OHM לשני, לראשון אין לי מושג).

ע"מ לחבר בינהם, אני רוצה לדחוף שקע 3.5 לתוכי.

הארות? התנגדויות? חיזוקים?

כמו כן, מה הדרך הטובה ביותר לגשת לזה, מבלי להפוך את הקסדה שלי לגוש מדמם של חוטים חשופים ואיזולירבנד דביק, כשהקישקס של הדיבורית חשוף לכל הבריות לראות, אם להיות ציורי?

::)

נ.ב.

כבר חיברתי בהצלחה אוזן אחת מזה לזה ( 16 ו8 OHM בהתאם)

פורסם

אמור לעבוד ללא בעיה אם ה ohm של הרמקולים זהה, או שלרמקולים עצמם יש ohm גבוה יותר ממה שהציוד היה אמור להחזיק (במקרה כזה יתכן שתקבל קול חלש יותר אבל גם תחסוך סוללה)

אם ה ohm של הרמקולים נמוך מדיי אתה מעמיס את המגבר ויכול לדפוק אותו אחריי כמה זמן. תעלה את ה ohm למשל אל ידיי חיבור 2 הרמקולים בטור / הוספת קבל בטור וכו

כדיי לעשות קומפקטי יותר אתה יכול לפרק מארזים של המעגל וכו' אבל תגן אליו בדרך אחרת שלא יפגע ולא ימשכו לו החוטים

כשאתה שם דברים בתוך הקסדה (במקום הריק) תביא בחשבון - אם אתה מקבל מכה מהכיוון הזה הם יכולים לפצוע. אם המעגל או סוללת li ion נפגעו ברמה שהם מקצרים הסוללה יכולה להתחמם / להתפוצץ תוך זמן קצר מאוד (או לחכות ואז להתפוצץ בהפתעה) אז תשים את הסוללה במארז פלסטיק קשיח ואל תשאיר אותה פתוחה בתוך הקסדה

פורסם
  • מחבר

אמור לעבוד ללא בעיה אם ה ohm של הרמקולים זהה, או שלרמקולים עצמם יש ohm גבוה יותר ממה שהציוד היה אמור להחזיק (במקרה כזה יתכן שתקבל קול חלש יותר אבל גם תחסוך סוללה)

אם ה ohm של הרמקולים נמוך מדיי אתה מעמיס את המגבר ויכול לדפוק אותו אחריי כמה זמן. תעלה את ה ohm למשל אל ידיי חיבור 2 הרמקולים בטור / הוספת קבל בטור וכו

תודה על זה.

לפי מה שבדקתי עד כה, אני מאמין שההתנגדות של הרמקולים היא לא נמוכה מ16 או גבוהה מ32.

מה שמטריד אותי זה הפגיעה בהספק, כי הבעיה הכי גדולה שלי עם הסט המקורי שעבדתי איתו זה שבקושי ניתן היה לשמוע את הרמקולים ברוב הסיטואציות פרט, בוא נגיד, לעמידה. (האופציות בשלב הזה נהיות קצת לא ריאליות, גם כי זה נראה לי בעייתי להוריד התנגדות של רמקולים, וגם למרות שישנם מיני מגברים שאפשר להוסיף, הם עדיין גדולים מידי ויקרים מדי, וזה מתחיל לגרום לכל העסק להראות כמו בדיחה :) )

כדיי לעשות קומפקטי יותר אתה יכול לפרק מארזים של המעגל וכו' אבל תגן אליו בדרך אחרת שלא יפגע ולא ימשכו לו החוטים

כשאתה שם דברים בתוך הקסדה (במקום הריק) תביא בחשבון - אם אתה מקבל מכה מהכיוון הזה הם יכולים לפצוע. אם המעגל או סוללת li ion נפגעו ברמה שהם מקצרים הסוללה יכולה להתחמם / להתפוצץ תוך זמן קצר מאוד (או לחכות ואז להתפוצץ בהפתעה) אז תשים את הסוללה במארז פלסטיק קשיח ואל תשאיר אותה פתוחה בתוך הקסדה

המצב האידיאלי מבחינתי זה פשוט להחליף את הרמקולים של הדיבורית בשקע, עדיף מקובע לדיבורית עצמה, מבלי לפרק את כל העסק. רק המחשבה על להכניס עצמים זרים לקסדה מעבר לרמקולים, המיקרופון והראש שלי מפחידה אותי. ::)

פורסם

מגבר הוא אופציה טובה והוא ממש לא חייב להיות יקר

ניתן לפרק מגבר מרמקולים זולים של מחשב (כמו אלה שמקבלים חשמל מ USB)

קיט מגבר לבנייה עצמית כמו אלה http://www.kitim.co.il/el06.htm (הכי פשוט של 2 W מספיק)

רכיב מגבר כמו TDA2002 + בניה של המעגל לבד לפי הדוגמה בדפי נתונים של הרכיב

המגבר יצתרך סוללה משלו (ניתן לקמבן סוללות נטענות וכו. אם משתמשים אם 4 סוללות AA נטענות ניתן לפעמים לסדר USB שמטעין אל הדרך את הבלו תות כדיי שלא יהיה צורך להטעין אותו בנפרד)

פורסם
  • מחבר

סטאטוס:

לאחר בירור זריז וקצת מחשבה, הגעתי למסקנה שעדיף לי דבר ראשון לתקין את ה3.5, לראות מה התוצאות, ומשם לראות לאיפה הולכים.

לאחר סיבוב קניות קצר, ניגשתי לעבודה.

המלחם ב80 שקל שלי כמעט נמס לקראת הסוף, והייתי צריך לפרק הכל פעמיים בגלל ששכחתי להלביש את הכיסוי של השקע מראש, אבל אני מרוצה מהתוצאה הסופית אותה ניתן לראות בקישור:

https://picasaweb.google.com/dentfull/JtiaOG?feat=directlink

עובד פיקס, למרות שמגבר הוא בהחלט אופציה, ועם השקע הזה הגמישות שלי בנוגע לכל שפצור עתידי עלתה פלאים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נראה מעולה , אפשר לשאול מה המשקל של הקסדה עם כל האיבזור?

אני גם קטנוען וזה מקל על החיים שיפצור כזה אבל זה לא כבד על הראש?

פורסם
  • מחבר

התוספת משקל היא זניחה (קח בחשבון שלא הוספתי מגבר עדיין).

אין לי כח למדוד, אבל בואו נגיד שזה ממש לא מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים