עבור לתוכן

מעוניין לקנות הגה למרוצים במשחק החדש NEED FOR SPEED SHIFT 2 UNLEASHED

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר בארץ לקנות ממקום בטוח ואחראי את Driving Force GT ?

ושנית זה משמעותי שזה בלי קלאץ? זה יוריד מהחוויה ?

ושנית יש מכשיר בכפר השעשועים שעולה 140 ש"ח במידה ואני יקנה רק כדי לנסות אותו הוא יקלט לי ע"י המשחק NEED FOR SPEED ומשחקי סימולציה אחרים ? הינה קישור להגה : http://www.kfar.co.il/ProductPage.aspx?id=497&CatId=0&AgeId=0&PriceId=4&SearchWord=&All=0&Sale=0&Search=0

תודה .

פורסם

יוריד מהחוויה? אולי, אבל ההגהים היחידים שנמכרים בארץ עם קלאץ זה ה-G25/27 והם עולים 1800 שקל+. אני אישית לא חושב שזה מצדיק את המחיר אלא אם אין לך מה לעשות עם הכסף. האמת שמה שמונע ממני לקנות כזה זה פחות עניין הכסף ויותר העניין שזה המון עבודה להרכיב ולפרק, גם כי זה הגה מאוד גדול וגם כי יש לך בנוסף את ההילוכים שמתחברים בנפרד. מה שאומר שאם אין לך מחשב נפרד רק למרוצים, זה כאב ראש די רציני.

מה שהכי תורם לראליזים זה האיכות של ה-FF, שהקונצנזוס כרגע הוא ששל ה-DF GT וה-G27 הם הכי טובים מבין היצרנים הגדולים. ובנוסף לזה גם כמה מעלות ההגה. 900 מעלות אומר 2.5 סיבובים מנעילה לנעילה כמו ברכב אמיתי בניגוד ל-180-270 מעלות שאומר בין רבע לשליש סיבוב מהמרכז לנעילה. נכון, עם הגה 900 מעלות קשה יותר לבצע דריפטים, כי צריך להיות מסוגל לסובב יותר הגה באותה כמות זמן, אבל ככה זה יותר ראליסטי, מה גם שזה מאפשר להיותר הרבה יותר מדויק, כי כל מעלת סיבוב במציאות שווה פחות מעלות סיבוב במשחק.

אני חושב שזה יסכם את זה די יפה.

בהשוואה להגה הישן שלי, שהוא עוד בכלל 270 ולא 200\180.

ההגה שנתת קישור אליו , כנראה יזדהה בוינדוס כהגה\גויסטיק 2 צירים. וזה בהנחה שהפדלים הם בכלל אנלוגיים, ולא כפתורים. לגבי אם זה יעבוד עם המשחק, סביר להניח, אבל אני לא יכול להתחייב.

עוד דבר שכדאי שתדע. בהגאים זולים הגז והברקס הם על אותו ציר לוגי, כלומר אם תלחץ גז וברקס עד הסוף זה יהיה זהה ללא ללחוץ על אף אחד מהם.

פורסם
  • מחבר

ראשית כל , תודה רבה שהשקעת זמן על ההודעה המפורטת , תודה שוב .

עכשיו לגבי ההגה הזול אני מעדיף בתור התחלה כי אולי אני לא יאהב את זה וחבל להשקיע הרבה כסף( מקווה שאתה מסכים איתי ) עכשיו איך אני יבדוק אם הוא יזוהה במשחקים שאני רוצה ולא סתם לקנות ?

ושנית איפה אפשר לקנות הגה כמו שהראת לי כמו שלך GT ?

נ.ב - יש לך את ההגה Driving Force GT ? ועכשיו ההגה שמוצע בבאג Driving Force GT PS3 הוא גם למחשב או רק ל PS3 ? ושנית שאתה משחק איתו במשחקים זה מגיב על השניה הוא יש דיליי(השהייה) מסויימת עד שזה מגיע למסך ( כי קראתי איפשהו שיש בסוג הגהים השהייה של 2 שניות) ?

ועוד משהו אני עוד מעט לומד נהיגה כי אין לי רישיון עדיין אז זה ישפיע עליי להתכוננות שאין לזה קלאץ כמו אוטו רגיל ?

וההגה תומך במערכת WIN 7 ?

תודה .

פורסם

רגע בו נבהיר משהו. מה שיש לי זה Microsoft Sidewinder FF Wheel שמאז שעברתי ל-7 לפני שנה וחצי בערך הפסיק לתפקד (כי הוא משתמש בחיבור ישן בשם Game port שמאז ויסטה לא נתמך). מאז לא קניתי הגה חדש בעיקר כי לא היה לי זמן לשחק (אז סטודנט, עכשיו עובד) ומקום בחדר.

הדיילי לא יהיה בהגה אלא במשחק. ב-Dirt הראשון היה דיליי מעצבן שמאוד הקשה לבצע דריפטים. הדיליי פחת אחרי ששידרגתי את המחשב. בסדרת NFS:Underground היה דיליי ממש מציק, שלא היה קשור לביצועים. ב-Shift הראשון לא היה בעיות, אפילו יותר מכך הוא היה מעולה מבחינת ה-FF שהמשחק מוציא. רק המרוצי דריפט עם הפיזיקה המוזרה היו גרועים (לדעתי המרוצי דריפט די הרסו את משחק). עם סימולטורים וסמי סימולטורים אין שום בעיות.

לגבי עזרה ללמוד נהיגה. הגה יעזור ו-900 מעלות אפילו יותר, אבל שיפטר לא במיוחד. זאת לא בעיה להעביר הילוכים, הבעיה היא ללמוד לעשות את זה חלק וזה לא משהו שאתה יכול לקבל פיידבק עליו מהמשחק. ה-DF GT נתמך ב-7, אבל כמה כפתורים אולי לא יעבדו (ספציפית כנראה הגלגלת האדומה והכפתורי Start ו-Select)

אתה לצפות בביקורת מקיפה פה.

חלק 1.

חלק 2.

קח בחשבון שהביקורת נכתבה לפני היתה לו תמיכה רישמית ב-PC

לגבי האם הגה הזול יתמוך, סביר להניח שכן, אבל אני לא יכול לבטיח לך, כי אני לא מכיר אותו והוא לא של חברה מוכרת. כך שגם אם הייתי יכול לחפש אותו בגוגל הסיכוי למצוא מידע רלוונטי אפסי.

פורסם
  • מחבר

רגע ואיך הגה שיש לך הוא טוב ?

וכמה הוא עולה היום ?

אבל בכללי ההגה GT יעביר הילכוים ויסובב במשחק וגם כפתורים בסיסים יפעלו ב WIN 7 ?

עוד משהו במשחק SHIFT 2 החדש שיצא עכשיו וגם TEST DRIVE 2 שאני זז עם הגה מיד רואים במסך שזה זז כאילו אין DELAY אפילו של מאית השניה ? כמו באמיתי ?

תודה .

פורסם

את כל סידרת Sidewinder הפסיקו ליצר ב-2003, לאחרונה החיו אותה מחדש, אבל כרגע מדובר רק על עכברים ומקלדות. את שלי אני קיבלתי ב-1998 או 1999. כמו שאתה יכול לראות בסרטון כמעט כל הכפתורים יעבדו, רק דברים שהם ספציפית שייכים ל-PS3 אולי לא יעבדו. Shift 2 לא שיחקתי אבל בראשון לא היתה שום בעיה ובכללי היה משחק טוב מאוד (חוץ מהמרוצי דריפט). TDU2 גם לא משהו הראשון הרבה יותר טוב. את TDU2 לא יצא לי לשחק עם ההגה, משחק יחסית חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שחווית המשחק שלי עם ההגה תהיה טובה כי זה לא זול 900 ש"ח אני לא רוצה להתבאס אחר כך ...

ושנית אם אתה לא משתמש בהגה שלך יש מצב שתביא לי אותו ( מצטער על החוצפה )?

תודהרבה.

פורסם

אין לי מה לעשות איתו, אתה מוזמן. תקבל גם ג'ויסטיק (גם game port). למרות שנראה לי שיש בעיה במגעים של הפדאלים. אתה עם XP?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי XP בגלל זה שלך זה מתאים למערכת שלי ואז אם אני ירצה יותר חדיש עם WIN 7 אז אני יקנה את GT שהמלצת לי ...

הפדלים עובדים נוכל לעביר הילוך ?

פורסם

אני זוכר שלקראת הסוף הפדלים פעלו פעם כן פעם לא, אבל ההגה וה-FF עובדים 100%.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים!

אני במצב דומה - שוקל כרגע לקחת הגה G25 או G27 כנראה בגלל זמינות ומחיר נמוך יותר (אבסורדית..).

הסיבה (העיקרית) שלי היא, שהחברה שלי מנסה ללמוד על רכב ידני ועדיין אחרי 10 שיעורים לא מצליחה לשלוט בהילוך ראשון ושני.

בעיקר בגלל טכניקה של לא לזרוק קלאץ' ברגע שמתחילים לתת גז.

אני מבין שפוטנציאל הלימוד מוגבל כי אין פידבק בדוושות, אבל עדיין - האם זה יאפשר לה ללמוד את הטכניקה?

מישהו ניסה, או יכול לבדוק את אחד ההגאים האלו, בסימולטורים כמו Live For Speed, ולבדוק האם המנוע ייכבה למשל, אם זורקים קלאץ'?

אולי יש המלצות נוספות?

תודה!

פורסם

הוא כן. אבל זה עדיין לא יעביר את התחושה של האם זה היה חלק או לא.

פורסם

נראה לי שעדיף שחברה שלך תחליף מורה. לא שווה להשקיע 1000 ומשהו שקלים על משהו שמורה טוב יכול להעביר בשלושה שיעורים (אלא אם כן אתה מחפש סיבות לארגן לעצמך מתנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים