פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר יווו בחור איזה באסה לך אתה עוד שלב מסיים ולא עוד חלק אלא שלב מסכן 8)אז אולי תעזור לי ותשלח לי את השמירה של איפה שעצרתי בו או אפילו חלק אחד קודם? זה מאוד יעזור...ניר.
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים ICQ 81720695יש לי שמירות מסיום המשחק, אתה יכול לבחור משימות מהאמצע אחרי שסיימת.
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מחבר ICQ 81720695יש לי שמירות מסיום המשחק, אתה יכול לבחור משימות מהאמצע אחרי שסיימת.אוקיי תודה חברים, כבר הגעתי די קרוב ל-Part 3 Chapter 3 בעזרת דודי הסטלן שנתן לי שמירות שלו. בעזרתן המשכתי מכמעט סוף החלק השני עד לכמעט איפה שרציתי. תודה רבה לכולכם!ניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.