פורסם 2011 באפריל 414 שנים אני עובד עם WINDOWS 7 64 BIT ב XP לא היתה לי את הבעיה הזאתמישהו יודע לפתור לי אותה?
פורסם 2011 באפריל 514 שנים האם אתה בסביבה עסקית? (DOMAIN ) אם כן יכול להיות מאוד שהגדרות הפוליסי מונעות ממך.KILLPOLL - לדורותיו יחסל הפוליסי - אך קח בחשבון שמנהל הרשת לא יאהב את זה.http://www.smart-x.com/?CategoryID=246&ArticleID=261כל טוב,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר אני לא בסביבה עסקית.זה אומר שאם הגדרתי את המחשב שיפעיל את שומר המסך לאחר 5 דקות שאין שימוש במחשב זה לא מתבצע.המחשב למעשה לא נכנס למצב שנה.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים תוכנה שמבטלת ? בחלון של דוס תריץ powercfg /requests ותדע אם ומי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מחבר כשאני מוציא את העכבר מן המחשב אז באמת אין בעיה ושומר המסך מתחיל לעבוד בזמן שהגדרתי לו.כשאני מחזיר את העכבר השומר מסך לא עובד.הרצתי את הפקודה powercfg /requests אשמח עם תעזרו לי להבין מה התשובה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באפריל 714 שנים תנסה לגשת ל MSCONFIG התחל /בחיפוש תקיש MSCONFIG.תיגש לטאב אתחול ותסיר את כל הסימונים מלבד CTFMON [אם קיים].בטאב שירותים תסמן את "הסתר את כל שירותי מייקרוסופט" ותסיר את הסימונים הנותרים [כולל האנטי וירוס כמובן שזה זמני] תאתחל את המחשב תראה אם יש בעיות עדיין.במידה והשומר מסך פועל פשוט תצטרך לבדוק מהי התוכנה שמפריעה למערכת.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים שלום,לא לחינם הצעתי כי תנתק את העכבר - וכי אחרי שניתקת אותו שומר המסך עבד כראויהעכבר שלך "רגיש" מדי ומספיק פולס אחד ע"מ להעיר את המערכת (עכבר אופטי "סורק" את המשטח)אני לא מכיר שיטה לכוונן העכבר - תנסה להחליף עכבר ותראה אם זה עוזרבהצלחה,גבריאל
פורסם 2011 באפריל 714 שנים מחבר גבריאל איך אתה מסביר את זה שאותו עכבר שאני עובד איתו עכשיו לא העיר את המערכת כשעבדתי עם ה XP?ומה זאת אומרת "סורק את כל המשטח"?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.