עבור לתוכן

גונבים לי דואר מהתיבה (בניין משותף) - איך תופסים את הנוול?

Featured Replies

פורסם

אין חשודים - יתכן שכן מעצבן, ויתכן ילדים משועממים.

רעיונות?

פורסם

מצלמות, או שפשוט תיגש לסניף הדואר הקרוב אליך, תחכור תיבת דואר ותדרוש שכל הדואר שמגיע אליך מעתה, יגיע אליה. כמובן שתצטרך כל כמה ימים להגיע לסניף הדואר בשביל לאסוף אותו, אבל לפעמים זה שווה את השקט הנפשי.

פורסם

פנה לוועד הבית עם הבעיה ותדרוש שיתקינו תיבות חדשות גדולות ומוגנות.

פורסם

תשלח לעצמך חרקים מתים בתוך מעטפה אחת לשבוע למשך חודש , תאמין לי אחרי חודש אף אחד לא יתעסק עם המכתבים שלך.

פורסם

תשלח לעצמך חרקים מתים בתוך מעטפה אחת לשבוע למשך חודש , תאמין לי אחרי חודש אף אחד לא יתעסק עם המכתבים שלך.

כן,אני רואה אותו מתחיל לתפוס לעצמו חרקים...

תיבת דואר זה הפתרון

פורסם

תשלח לעצמך מעטפה עם אנטרקס אחת לשבוע למשך חודש , תאמין לי אחרי חודש אף אחד לא יהיה קיים כדי להתעסק עם המכתבים שלך.

פורסם

חבר מאוד מוכשר שלי בנה מנגנון של תרסיס פלפל, ברגע שמרימים את הדלתית של התיבה - צרחות אימים :lol:

אחרי דבר כזה - המניאק יביא לך את הדואר עד לפתח הבית...

חוץ מזה - אפשר לחבר שנאי של קטודה כלשהיא, 600V בהחלט יגרמו לבן אדם לחשוב פעמיים.

קח בחשבון - שהדוור עצמו יכול להפגע מזה, ובוא נגיד- אתה לא רוצה תביעת נזיקין שעוולתה תקיפה.

הייתי מנסה את הדרכים המקובלות בתור התחלה.

פורסם

א. נבל כותבים עם ב'.

ב. אולי הם לא מגיעים בכלל ?

פורסם

^ אז זהו, שלא...

פורסם

לא בטוח שאלו הם התשובות, יכול מאוד להיות שהדוור שם את הדואר שלך בתיבות דואר של אחרים, שזה מאוד נפוץ לעשות.

פורסם

מזכיר לי מופע סטנדאפ של JIM GAFFIGAN.

אתם מכירים את זה שאתם עצלנים סתם בלי שום סיבה ?

נכנסים הביתה בודקים את הדואר ומגלים מכתבים של השכנים וחושבים: הממ נראה שהם לעולם לא יקבלו את זה.

זה לוקח יותר מדי מאמץ. אני ישים את זה בצד על הדלפק ויביא להם את זה אחר כך. עכשיו אני חייב לצפות בתוכנית כלשהיא בטלוויזיה... יש להם מנחה חדש...

פורסם

^ אז זהו, שלא...

מה?

פורסם
  • מחבר

א. נבל כותבים עם ב'.

ב. אולי הם לא מגיעים בכלל ?

א. עושה רושם שאתה צודק. אמנם יש את המילה מנוול, ואת המילה נולות, אך לפי מילון אבן שושן ניתן לומר נול (פעמיים סגול), או נבל (פעמיים קמץ).

ב. למה אתה חושב שאם אתה יודע דקות מסוימת בעברית יותר טוב ממני, אז אתה יודע גם אם המכתבים מגיעים אלי או לא? :s07: :s07: :s07:

פורסם

א. ההבדל הוא שהמילה מנוול והמילה נבל לא קשורים אחת לשניה. נבל זה "האיש הרע" (באנגלית villain) ומנוול הגיעה מהמילה נִוֵּל שפירושה "גרם להשחתה, בעיקר של המראה ושל ההופעה, ביזה, הביא לניוון." (מהמילון של ויקיפדיה).

נול זה בכלל מכשיר שאורגים בעזרתו בדים.

ב. רק העליתי השערה, לא אמרתי שאני יודע יותר טוב. לא ממש אכפת לי מכל הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים