עבור לתוכן

מה ההבדל בין eBay לבין Amazon ?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין פלאפון HTC eris באיביי 220 דולר +- חדש ומשומש ב170 דולר

באמזון אני מצאתי חדש ב165 דולר ומשומש ב110 דולר

למה כזה משמעותי ?

תודה :)

אגב איך הפלאפון לתקציב ?

פורסם

העמלות שEBAY לוקחים ממוכרים גבוהות בהרבה ממה שלוקחים מאמזון.

חלק מהמוכרים באמזון יש להם חנויות אינטרנט כאלה , שווה לחפש אולי הם יעשו לך משלוח לישראל , אפשר תמיד לשלוח מסרון פרטי לאותו מוכר .

פורסם

1. Amazon is an online store while eBay is an online auction site

2. Amazon owns and is responsible for all the items sold on their site while eBay does not own the things that are being sold or auctioned on its site

3. There is a chance of being scammed at eBay but not on Amazon

4. A great majority of the stuff being sold on Amazon is brand new while the stuff on eBay are usally used

פורסם

1. מזה קשור ? לא כל מוכר הוא מוגדר תחת "אמזון" זה בחירה של מוכר יש שמה גם מוכרים פרטים, וגם ב EBAY יש חנויות בדיוק כמו באמזון שלו ממותגות תחת אמזון.

2.שוב כמו ב1 , לא להכל אמאזון אחראית מאוד תלוי ממי קונים שמחפשים מוצר אפשר לראות sold by amazon או מוכרים אחרים..

3. בשניהם יש סיכוי פשוט ב EBAY יש יותר סינים[סתם], אבל יש סיכוי.

צריך לדעת שבתוך אמאזון קיימים מוכרים עצמיים וכאלה שנפרסו תחת אמאזון [אחרי כנראה מסכת אישורים].

פורסם

אמזון לא שולחים לארץ שום דבר מלבד ספרים ודיסקים (אודיו ווידאו) יש רשימה באתר אבל זה בעיקרון הכל

פורסם
  • מחבר

איזה באסה פספסתי את המכירה...:(

פורסם

USshop שולחים לארץ כולל ביטוח וכו' בעלות של כ-20 דולר בדר"כ. גגל אותם וצור איתם קשר לגבי עלויות וכו'

פורסם

אל ! תשתמש ! בשירותים! האלה ! מנסיון אני אומר לך .

Daniel Oprisa לא נורא תחפש טוב ב Ebay תמיד יש מציאות.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה אחת שאני לא מבין, בכל הסיקורים שלו ברשת ובכללי אומרים שהוא עולה 100 דולר

ובאייבי אחד נורמלי עם משלוח (כאילו חדש) עולה 170 דולר +- מה הקטע ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים