עבור לתוכן

עזרה בהמרת רמקולים נייחים לניידים

Featured Replies

פורסם

יצאתי לטיול השנתי לני כמה ימיים ובאוהל שלי היה ממש חסר לי מוזיקה באיכות נורמלית שהיא לא באוזניות , אז חשבתי אחרי שחזרתי הבייתה לפרק רמוקולים פשוטים ולראות מה המתח שהמערכת מקבלת לאחר שהחשמל עובר דרך השנאי

הרמקולים:

omwukgiz4t4j.jpg

השנאי :

2m2mmmmvtmn1.jpg

אז לפי מה שכתוב יוצא משם מתח של 9V אז חשבתי שאם אני יחבר6 סוללות של 1.5V יעשו את העבודה

אבל לצערי מה שקרה כאשר פירקתי את הרמוקולים ה"לוח אם" אם אפשר לקרוא לזה ככה (אותו לוח ירוק /חום שעליו מחובר הכפתור הדלקה , מה שמכוון את עוצמת הקול ועליו מחוברים הרמקולים והשנאי) הוא נשבר .

כאשר אני מחבר את אחד הרמקולים לטלפון ישירות בצורה כזו :

myuxnmtwxqim.jpg

(הקצה השחור בצד בימני העליון מתחבר לטלפון אבל הייתי צריך את הטלפון כדי לצלם )

זה עובד אבל עוצמת הקול היא חלשה , אז יש דרך כל שהיא להגביר את הקול בעזרת חיבור סוללות לאן שהוא שהוא בצורה כזו שלא יהיה צורך ב " לוח אם " ואם אין אפשרות כזו אם אני יפרק רמקולים אחרים האם תיהיה אפשרות לחבר את שני הרמקולים האלה :

qmmm2d4nmmn5.jpg

אליו ככה שיהיה 4 רמקולים ?

תודה מראש על העזרה אם יש לכם כוח לקרוא את כל זה

(לאלה שזה היה קצת ארוך בשבילם ולא הבינו עד הסוף מה אני רוצה מהם אז בקצרה:

לקחתי רמקולים ישנים פירקתי אותם כדי להפוך אותם לניידים על ידי הוצעת השנאים והכנסה של 6סוללות * 1.5V שיתנו את המתח המתאים הלוח הירוק הזה נשבר ואני שואל האם יש דרך לחברת את הסוללות לרמקול ואת הטלפון ככה שזה יתן עוצמה טובה ללא צורך בלוח שנשבר בטעות ?)

פורסם

התמונות לא עלו. אתרים מסוימים כמו SIZ חסומים בפורום. תעלה את התמונות בפורום עצמו

אתה יכול לחבר את החתיכות של הלוח מחדש ולהלחים את הקווים שנשברו אם חוטים - כדיי לסדר את הרמקולים האלה

אני הייתי מביא רמקטולים פשוטים של מחשב (אפורים מרובעים כאלה) לטיולים שנתיים. סתם חיברתי במעגל + ו - מסוללות 4xAA או 9 V (לא חייב מתח מדוייק) על גבי + ו - של הקבל הגדול של ה DC

אפש לנתק ת החוטים של השנאי ולחבר את הסוללה משם אבל אז אתה לא תוכל להפעיל אם שנאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים