עבור לתוכן

שאלה לוח אם

Featured Replies

פורסם

היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460

הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע ..

הינא המפרט :

INTEL CORE 2 DUO E7500

g31tm-p35

SS 500 WATT

2 GB

הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ...

לוח אם משפיע ...

פורסם

שקר גמור. המעבד טיפה ישן ועשוי להגביל אותך פה ושם (לא ביותר מדי משחקים), אבל לא אמורות להיות שום בעיות עם לוח האם.

פורסם

אני אישית לא הייתי משלב GTX460 עם המעבד הזה

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא הייתי משלב GTX460 עם המעבד הזה

מדוע

פורסם

לפי דעתי המעבד שלך יכול לייצור קצת צוואר בקבוק

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי המעבד שלך יכול לייצור קצת צוואר בקבוק

אם יהיו לי עם זה בעיות למות שלא אכפת לי לשחק על מינימום רק שיעבוד חלק אני יחליף מעבד

פורסם

אז זהו שאם תרצה להחליף מעבד אז זה אומר גם להחליף לוח אם וזכרונות

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני חושב שאני לא כי אני יסתפק בזה

פורסם
  • מחבר

לוח אם מינימלי לכרטיס מסך כזה צריך להיות P43 (תמיכה בPCI EXPRESS 2.0),

לך יש G31.

ואם אני ישאר אם שלי מה יקרה?

פורסם

אבדן הביצועים בהתקנת כרטיס PCIE 2 על לוח תומך PCIE 1 הוא אחוזים בודדים, אם בכלל. פרט שולי שDandy23 "שכח" לציין... לי למשל יש על לוח G41 (גם הוא PCIE 1) כרטיס מסך חזק מאוד לזמנו, הHD4890 שמבחינת ביצועים נטו מאוד קרוב לGTX460 למעט התמיכה בDX11, ואני לא רואה שום סימן לתקלות או פגיעה בביצועים לעומת הצפוי לפי באנצ'מארקים שונים שנעשו על מערכות חדישות יותר עם אותו כרטיס המסך.

חוץ מזה, זה ממש לא משהו שיגרום לתקלות, בניגוד למה שהמוכר בחנות אמר לך. אמת, המעבד קצת חלש עבור משחקים מסויימים ואמת שהחלפת מעבד למשהו עדכני יותר תדרוש החלפת לוח (כמו שכבר אמרו לך פה), אבל לטעון ששילוב לוח האם הזה עם כרטיס המסך הזה יעשה בעיות שיביאו אותך לחנות כל שבוע, זה שקר גמור או לפחות חוסר הבנה בתחום עבודתו של המוכר שאמר לך את זה.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי מה שכחתי לציין - כתבתי באופן כללי.

הרי הכל מתחיל בלוח אם.

אז זה לא יהיה טוב?

פורסם

נכון שיש הבדל במהירות העברת הנתונים בין ממשק pcie 1.0 ו- pcie 2.0

אבל זה מאוד משנה איזה כרטיס אתה מתקין על הלוח, אם מדובר בכרטיס חלש יחסית ואפילו אם הכרטיס תומך בגרסה 2 של התקן לא יהיה כזה נורא להתקין אותו על לוח שתומך רק בגרסה הראשונה

לעומת זאת אם אתה מתקיןאיזה מפלצת דוגמת gtx580 אז מן הסתם אתה רוצה לנצל אותו עד הסוף ואז באמת מאוד מומלץ שיהיה לוח תומך גרסה 2

פורסם
  • מחבר

יהיה טוב, או נחמד ולא יותר מזה.

יש מצב שהלוח אם הנוכחי יגביל את הכרטיס מסך.

בכמה אחוזים זה מגביל את הכרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים