עבור לתוכן

עברתי מ1.5 מגה ל-12 מגה .... ואין שיפור!

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות.

תשתית - הוט

ספק - בזק בינלאומי

הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי.

הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא.

מה ניתן לעשות?

פורסם

אותו דבר אצלי... עד היום הייתי ב2.5 מגה כי ידעתי שאין טעם לשלם יותר כי לא באמת מקבלים יותר.

לפני שבוע הציעו לי דיל טוב שמתאים לי וכלול בו 12MB, רוב האתרים עדיין זזים בצורה נוראית בדיוק כמו קודם, ובאתרים אחרים אני מקבל את כל ה12MB

אין מה לעשות, זה מה שיש, יש לי חבר בנטוויזן, אצלו הכל זז יותר טוב (ממש לא מושלם אבל יותר טוב) הבעיה שטורנט זה מקרה אבוד אצלהם ואין מצב שאני מוותר על טורנט.

גם אני הוט ו014, זה מה שיש, תצטרך לחיות עם זה.

פורסם

תנסו לשנות את החיבור לחיבור ללא חייגן (אם אתם לא יודעים איך תשאלו בפורום המתאים) ותכנסו ל speed.hot.net.il

אם המהירות שם תקינה אז הבעיה היא מ 014.

רוב הסיכויים שזה מ 014 כי בזמן האחרון יש איתם הרבה מאוד בעיות.

פורסם

בזק זבל בשנה האחרונה, איך שנגמרת לי ההתחייבות אני עף משם.

פורסם
  • מחבר

אני כבר בלי חייגן

ובטורנטים אני לא משתמש

פורסם

אני בכבלים+נטויזן

ואני מרגיש שיפוץ גדול מאד.

הביטרונט טס לי חלק מהזמן+טעינת הסרטונים מיוטיוב השתפרה, הגלישה באינטרנט יותר מהירה - וכל זה עובד בו זמנית.

פורסם

איך מתקדם הפרוייקט של חברת החשמל ?

כי בינתיים אני ממתין לסוף ההתחייבות שלי עם שקר בינלאומי

ושיקחו את הגיימר והתעדופים שלהם וידחפו אותם עמוק לטוסיק.

דברים כאלה לא ראיתי .. רק בישראל כל חברות האינטרנט מספקות 50% שירות במקרה הטוב ודורשות עוד תוספת עבור "שיפור ושידרוג" שגם הוא עלוב.

(עד עכשיו הייתי לקוח של 012-סמייל , 018- אקספון , 013- נטויז'ן , 014- בזב"ל ).

פורסם

אני בכבלים+נטויזן

ואני מרגיש שיפוץ גדול מאד.

הביטרונט טס לי חלק מהזמן+טעינת הסרטונים מיוטיוב השתפרה, הגלישה באינטרנט יותר מהירה - וכל זה עובד בו זמנית.

טורנט טס לך רק עם קבצים פופלריים שמצאים על שרת cache http של נטויזן, נסה להוריד קובץ עם לא הרבה סידרים.

אם זה כן עובד לך אז אין לי מה להגיד יש משהו חריג שצלך כי מנסיון בנטויזן טורנט חסום כמעט לגמרי.

אבל הגלישה באמת עדיפה אצלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים