פורסם 2011 באפריל 114 שנים שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מה זאת אומרת איפוס התוכן?למה שתרצה לעשות דבר כזה?אתה יודע בכלל למה משמש הקובץ הזה?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים הקובץ pagefile.sys, משמש את מערכת-ההפעלה כ"זיכרון וירטואלי" - כאשר אין מספיק זיכרון פנוי ב RAM, חלק מהנתונים מועתקים לדיסק-הקשיח.אתה לא רוצה "לאפס" את הקובץ, אולי אתה רוצה להקטין אותו (דבר שגם הוא לא מי-יודע-מה-מומלץ).
פורסם 2011 באפריל 214 שנים ובכל זאת אם אתה מתעקש, אפשר לעשות זאת ע"י שינוי הגדרת מיקום הקובץ.לדוגמא:אם כרגע הוא מוגדר על מחיצה C שנה את ההגדרה שלא ינוהל בכלל קובץ paging על C,והגדר אותו על מחיצה כלשהי אחרת.לאחר ביצוע restart הקובץ המקורי שהיה על C ימחק והחדש יווצר במקומו במחיצה האחרת.
פורסם 2011 באפריל 214 שנים פותח הדיון, לא יודע מה עובר לך בראש.בכל מקרה אני מציע לך להגדיר גודל מינימום ומקסימום זהה לPAGEFILE בגודל פי 1.5 מהזיכרון הפיזי.אחרי זה תאתחל את המחשב.תריץ OFFLINE DEFRAG עם תוכנה מתאימה (PERFECTDISK וכו...) והתוכנה תמקם לך את הPF (שגודלו עכשיו קבוע!) באמצע המחיצה הלוגית ובפריסה רצופה ללא פרגמנטציה (בשביל יעילות ומהירות).תבדוק אחר כך שבאמת זה מה שנעשה (בעזרת אנליזה למחיצה עם אותה תוכנה).אם יש צורך תעשה זאת שוב עד שיסתדר במקום הראוי באופן רציף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.