עבור לתוכן

היום קיבלתי את ה-Audio Analogue Puccini remote

Featured Replies

פורסם

ואיזה רמקול יותר אהבת?

קשה לומר, מאחר והרמקול לא היה החוליה היחידה בשרשרת שהוחלפה, הרי המקור היה שונה בשני הסאט-אפים. כמו כן זה לא היה הפוצ'יני RE (כמו שלך) אלא הרגיל.

ואם כבר, אז יש לך אולי המלצות לדיסקים טובים, פשוט אין לי כמעט דיסקים מקוריים(יש לי בערך 20), כי עד עכשיו פשוט לא היה שום הבדל.

אם אתה רוצה להבליט את הטוב שבפוצ'יני, פשוט תן לו מוסיקה קלאסית. (ברליוז אמור להיות טוב) או מוסיקאת ג'אז קלה. מעבר לכך אלו העדפות שלך. אני אישית אוהב להדגים את המערכת עם דייר סטרייטס - אחים לנשק, פינק פלויד - הצד האפל של הירח ואריק קלפטון - אנפלאגד.

והמקור העיקרי שלי היה המחשב, אבל עכשיו זה הרבה פחות טוב מדיסקים

כמו שכבר אמרתי לך פעם, לדעתי הפוצ'יני, עם כל הכבוד לו, קצת קטן על האנאטל. מוניטורים כדוגמת אפוס M12, טריאנגל קומט, סיסטם אודיו SA210 הם המועמדים כפרטנרים למגבר הזה. הם נמצאים בקטגוריית מחיר דומה לשלו והפירוט שלהם פאנטסטי. את הכסף שתחסוך בקנייה של אחד מאלו (ויש עוד ברשימה) במקום האנאטל, תוכל להשקיע במקור כדוגמת Cambridge Audio D500-SE או NAD C521i או Arcam CD62.

Only my 2c...

פורסם

את ה-SA וה- Triangle לא יצא לי לשמוע, אבל שמעתי מוניטורים של Epos, ואהבתי מאוד,

לא זוכר את הדגם המדוייק שלהם, אבל שמעתי אותם עם הרסיבר שיש ברשותי עכשיו. התוצאה הייתה מרשימה מאוד,

אז עם מגבר כמו שלך בכלל...

בכל אופן, הכי טוב יהיה אם תוכל לקחת כל זוג רמקולים לביתך לתקופה של זמן קצר על מנת שתראה מה יותר מתאים לך ומה

מסתדר לך מבחינה אקוסטית בחדר (זה חשוב, מאוד חשוב) וככה תגיע להחלטה הנכונה ביותר.

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי לך פעם, לדעתי הפוצ'יני, עם כל הכבוד לו, קצת קטן על האנאטל. מוניטורים כדוגמת אפוס M12, טריאנגל קומט, סיסטם אודיו SA210 הם המועמדים כפרטנרים למגבר הזה. הם נמצאים בקטגוריית מחיר דומה לשלו והפירוט שלהם פאנטסטי. את הכסף שתחסוך בקנייה של אחד מאלו (ויש עוד ברשימה) במקום האנאטל, תוכל להשקיע במקור כדוגמת Cambridge Audio D500-SE או NAD C521i או Arcam CD62.

דווקא הוא לא קטן על האנטל, בבדיקה שעשיתי אצל אייל פור. הוא הסתדר איתם בצורה מצויינת.

וחוץ מהם יש גם את הטיטוס שלפי מה שאומרים הוא יותר מפורט מהקומט אבל קצת חסר בבאס, אבל אני בהחלט ישווה אותם ויחליט.(ומקסימום אפשר להחליף)

אבל אני באמת יבדוק מה יתן תוצאה טובה יותר האנטל או מקור חדש.(כרגע יש לי CD של SHERWOOD).

ולמישהו יש מושג איפה יש את האפוס באזור ירושלים?

תודה רבה!

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף מערכת יותר "מאוזנת" על כל חלקיה מאשר רמקולים יקרים, מגבר בינוני וסידי גרוע.

אבל זה בהחלט עניין של טעם אישי, בכל מקרה שווה להוריד קצת ברמת הרמקולים בשביל מקור איכותי יותר לדעתי.

פורסם

ולמישהו יש מושג איפה יש את האפוס באזור ירושלים?

כנס לאתר של אמנון סאונד, תיצור איתו קשר ותשאל.

עוד מועמדים ראויים שאל לך לוותר על אודישן שלהם:

670/Avance DANA 630

Mission 780

Dynaudio Audience 42

ואם אתה בטוח שאתה מוכן להשקיע יותר ברמקול, אז יש מוניטורים מעולים עבור 7K ש"ח בממוצע:

Vienna Acoustics Haydn

ProAc Tablette 2000

Sonus Faber Concertino

JMR Twin MkIII

Dynaudio Audience 52

פורסם

כנס לאתר של אמנון סאונד, תיצור איתו קשר ותשאל.

עוד מועמדים ראויים שאל לך לוותר על אודישן שלהם:

670/Avance DANA 630

Mission 780

Dynaudio Audience 42

ואם אתה בטוח שאתה מוכן להשקיע יותר ברמקול, אז יש מוניטורים מעולים עבור 7K ש"ח בממוצע:

Vienna Acoustics Haydn

ProAc Tablette 2000

Sonus Faber Concertino

JMR Twin MkIII

Dynaudio Audience 52

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=124&catId=113

חפש שם, אם המודעה תיהיה רלוונטית ככה תוכל גם להנות מרקול יקר יותר, וגם להשקיע במקור איכותי יותר

פורסם
  • מחבר

הגודל חדר שלי הוא 6X4 כרגע ובעוד חודשיים אני עובר דירה ושם יהיה לי חדר עוד יותר גדול.

נראה לכם שהרמקולים הנ"ל יסתדרו בחדר בגודל כזה?

ואני מתלבט אם לקחת יד שניה, כי אם אני קונה מאייל אני יכול לשדרג כל פעם(אחרי הורדה של 15 אחוז).

ואז אני לא צריך להתחיל למכור ביד שניה וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים