פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים הספקתי כבר לחבר אותו והכל, ומאז אני לא מפסיק לשמוע מוזיקה.למרות שעדיין נשאר לי להחליף את הרמקולים, בתקווה שזה יהיה בשבועיים הקרובים.נ.ב זהו מגבר INTEGRATED
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים תתחדש ! בחירה מצויינת לפי מה ששמעתי ! על אילו רמקולים תכננת ?! ובאילו אתה משתמש עכשיו ?
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים איזה כיף לשמוע! תתחדש ותהנה... ד"א: שימו לב לשלט הסופר-סקסי של המגבר הזה: איזה טאצ' קלאסי יש למוצר הזה... 8)
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים זה עושה מה שכל מגבר עושה, מגביר את האותות ושולח לרמקולים. הוא עושה את זה רק בצורה איכותית במחיר שווה לכל נפש
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים מחבר תתחדש ! בחירה מצויינת לפי מה ששמעתי ! על אילו רמקולים תכננת ?! ובאילו אתה משתמש עכשיו ?אני משתמש כרגע ב..... תשתדלו לא לקבל הלם, אבל בזוג מוניטורים של סוני.בעיקרון אני מתכנן על הטריאנגל אנטל.אבל לבינתיים אני יקנה או את System audio 205 או Triangle Titusועוד בערך חודשיים שלושה אני יחליף אותם לאנטל.והמחיר שהוא עלה לי זה 2000 ש"ח(אבא שלי השיג איכשהו)ואגב המחיר שלו אצל אייל פור(היבואן) הוא 4,600 ש"חוהוא באמת מגבר מדהים מבחינת יופי ויש לו שלט ממש ממש מדהים, מבחינת צליל יש לו צליל מדהים(לדעתי), אולי לא האיכותי ביותר ששמעתי(מול מגברים ב-10K), אבל הכי נהנתי לשמוע אותו גם יותר ממגברים יקרים ממנו בהרבה.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים 2000 שקל זה ממש מציאה בשבילו, חדש מהאריזה או מטרייד אין או משהו בסגנון?העיקר שאתה נהנה ממנו כמובן.
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים אבל לבינתיים אני יקנה או את System audio 205 או Triangle Titusשמעתי את הפוצ'יני הרגיל מחובר לSA205 ולקומט (אחיו הגדול של הטיטוס) עם מקור של קיימברידג' אודיו ואקפוז'ר בהתאמה. שילוב מנצח!
פורסם 2003 בנובמבר 2421 שנים מחבר ואיזה רמקול יותר אהבת?ואם כבר, אז יש לך אולי המלצות לדיסקים טובים, פשוט אין לי כמעט דיסקים מקוריים(יש לי בערך 20), כי עד עכשיו פשוט לא היה שום הבדל.והמקור העיקרי שלי היה המחשב, אבל עכשיו זה הרבה פחות טוב מדיסקים.והוא הגיעה מאחד שעובד עם אבא שלי, הוא קנה אותו לפני משהו כמו חצי שנה ובקושי השתמש בו, כך שהוא ממש במצב כמו חדש.(השלט עוד היה בנילונים בלי שפתחו אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.