עבור לתוכן

רובים מזוייפים לעריכה, הכל יקר מסיבה שאני לא צריך.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש רק את הצורה של הרובה, ושיהיה איכותי, לא פלסטיקי שנשבר מנפילה ממטר.

אני עורך וידאו מתחיל ובכל האינטרנט מצאתי רק רובי אוויר. מה שאני מחפש זה רובה שלא יורה, רק צורה של רובה. אבל הכל זה אוויר, וכל האיכותיים עולים 100-4000$, וזה בגלל סיבות כאלה ואחרות (GAS OPERATED, BLOWBACK, SEMI AUTO AND FULL AUTO OPTIONS) ואלו הם דברים שאני לא מבקש.

איפשהו, בעולם, אני יכול למצוא רובים מזויפים? צורה של רובים אבל שלא יורים, ושיהיו איכותיים?

פורסם
  • מחבר

"Airsoft: A CQC (Close Quarters Combat) Set"

"!Airsoft: Black Machine Pistol With Folding Metal Stock"

למה כתוב AIRSOFT לפני זה?

זה כן אוויר, ואם זה רובה אוויר שעולה 10 דולר הוא נראה נשבר בשניה ואיזה סיני יצר אותו..

אני מחפש אחד שהוא לא אוויר, הוא סתם מזויף, בגלל שהאיכותיים הם יקרים, אבל הם יקרים בגלל אפשרויות ביריות, שאני לא מתכוון לירות. אני צריך צורה של רובה איכותי, לא אוויר. רק את הצורה.

פורסם

דגמרים של דברים הם או זולים בשביל דברים רנדומלים שאנשים צריכים (ואז כמוש אמרת הם נשברים בקלות) או יקרים ואיכתיים (במקרה של רובים גם יעשו משהו כי זה מגוכך ליצור דרם של רובה שלא עושה כלום)

אתה לא תמצא דגם של רובה שבנוי שבצורה איכותית והוא זול, זה פשוט חסר היגיון

אני לא יודע מה אתה עושה אבל אם אתה מכיר מישהו בצבא שיש לו m16 או תבור אולי תוכל לעשות איתם מה שאתה צריך (רק שיפרוק את הנשק לפני או לפחו יוציא את הנוקר!!! ;) )

פורסם
  • מחבר

אבל רובה אוויר איכותי עם מלא אפשרויות (של היריות, כמו מצב אוטומטי, מחסנית כפולה וכאלה שטויות) עולה בסביבות ה100$. אולי אפשר להשיג את אותה האיכות הרכבה ברובה שלא יורה.

ביותר זול מן הסתם (אם הוא לא יורה)

פורסם

תנסה לחפש בגוגל אתר לאביזרי במה ודברים כאלה.

פורסם

אולי אם תחפש רובי אוויר מקולקלים זה יוזיל את העניין

אם אתה לא חייב לקנות אז מצאתי את זה - http://www.shmilb.com/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים