עבור לתוכן

תקלות תשתית בהוט.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אשמח את דעתכם.

כאשר מתחברים דרך תשתית הוט, מקבלים כתובת ישירות מהמודם בחיבור עם חייגן אשר היא 172.X כלשהו.

כאשר נבצע בדיקת פינג לשער ברירת מחדל של אותה כתובת, ומקבלים REQUEST TIMEOUT האם תקין?

בהוט נוכחים להבין שזה תקין וכך אמור להיות ומציעים חיבור ללא חייגן (לדעתי לא פתרון).

בסיכמו של דבר הם טוענים מצידם שזו תקלה איזורית ואני רואה בזאת כסתח מצידם.

לאחר שנתקלתי מספר פעמים בתקלות אלו אצל אנשים שונים, נראה שלהוט יש תקלה כל שהיא שהם מעדיפים להדחיק ולא לטפל וזו הצורה שחברה נראית, אשמח את דעתכם בנושא.

תודה ושבת שלום!

פורסם

אם אתה מצליח להיכנס לאתר המקומי שלהם ומקבל כתובת של 172 זה תקין מבחינתם

אבל בוא תגיד איפה הבעיה שלך ונדע לעזור לך מה גם שחיבור ללא חייגן זה הרבה יותר טוב לדעתי

פורסם
  • מחבר

ונאמר ואני מחובר דרך אורנג', CCC, גיימר בב"ל, מה יעזור לי חיבור ללא חייגן???

פינגים גבוהים גם ב MPLS (לערך 300MS לDG), אני מדבר על בסיס מקרים שונים שחוויתי אצל אנשים שונים בהוט.

כשקיבלנו REQUST טענו מצידם שזה בסדר, בMPLS נטען שהתקלה היא מהמחשב, וכל זאת בלי להתחבר כלל לספק.

בסופו של דבר בהוט מסכמים את התקלה כתקלה איזורית ללא צפי לטיפול, כאשר בתחילת השיחות טענו שמצידם הכל בסדר.

סביר להניח שכל מי שעבד בהוט או מול הוט הרבה, מכיר את התקלה מסוג זה, אשמח לתגובות של אנשים שחוו חווים את זה.

פתרון אני לא מחפש, רק מכנה משותף לכאלה שכבר חוו תקלה זו.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני כבר דיברתי על הנושא הזה, ורוב האנשים פה גיחכו ולא הקשיבו.

כאמור הוט כן מודים בבעיה בהוט שאני הצלחתי לגרום להם להודות באיזור רמת גן וכנראה גם איזורים אחרים, זאת בעית SNR, בעית רעשים שכאשר באיזור מסוים יש הפרעות יהיו איבודי מידע, הורדות נמוכות והכי גרוע התנתקויות אבל כמעט ולא תראה איבוד סינכרונים כי אז תוכל לתבוע אותם כבר, כי שום טכנאי שהם ישלחו לא יעזור.

אז אני רואה שסוף סוף יש עוד כמה אנשים שמתחילים להרגיש את זה, ואל תקשיב לשום מילה שהוט אומרים, אני מתקשר אליהם באופן יום יומי בשביל לצעוק עליהם שעדין יש בעיות ולפעמים אפילו כשיש בעיה בזמן אמת המערכת שלהם לא רואה את זה אבל הוא מסתכל על מערכת בזמן אמת וכן רואה את זה, כלומר חלק מהמערכות שלהם לא מתפקדות ואי אפשר לסמוך על זה שהם יסתכלו ויחזרו אליך, אתה צריך לוודא כל דבר.

וכן היה אפשרי לעשות PING ל DGW והם הפסיקו את זה כי פתאום צץ להם מודם משולב COMBO כולל טלפון ואינטרנט שהם ישיקו והם לא רוצים שאנשים יעשו פינג לשרת שיווצר עומס, אני לא ידוע עד כמה זה שטות אבל רק דרך הדבר הזה הייתי יכול לוודא שיש להם בעיה ואיבוד פאקטים ישירות מהמודם לשרת.

פורסם

אתה בכל מבין מה אתה כותב? :screwy:

לא מרוצה מהם אז אל תהיה לקוח שלהם. פשוט מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים