פורסם 2011 במרץ 3114 שנים כשאני מנסה להפעיל שומך תלת מימדי ב-xp mode הוא לא מציג לי את התצוגה המקדימה. כשאני לוחץ על כפתור ה"תצוגה מקדימה" מטיילת לי על המסך הודעה "אין אפשרות ליצור את התקן ה-Direct3d". במנהל ההתקנים יש לי סימן שאלה צהוב על "התקנים אחרים" כשאני פותח אותו מופיע לי 3 פעמים Virtual PC Integration Device - ליד כולם מופיע סימן שאלה צהוב. אם זה משנה עם עובד עם Win 7 professional באנגלית. ה-xp mode על ה-Win 7 שלי. ב-Win 7 אין לי את הבעיה הזאת. איך פותרים את זה? תודה מראש, dr70
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר להערכתי זה מעיד על יכולת הצגת תוכן. אני רוצה לוודא שאני יכול לראות כל תוכן שארצה גם ב-VM. תודה על העזרה ושבת שלום, dr70
פורסם 2011 באפריל 214 שנים מה הקשר בין העצת תלת מימד לבין תצוגת וידיאו בדו מימד?למה אתה צריך לראות סרטים בVM?
פורסם 2011 באפריל 214 שנים ב VIRTUAL PC אצלי גם ההתקנים עם סימן שאלהשומר המסך 3D עובד בלי בעיה.למרות שלפי פורום של מיקרוסופט 3D לא עובד.http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/direct3d-with-xp-mode/4aa1dd0f-61ea-4f33-9ca0-1b415ecdb5fe
פורסם 2011 באפריל 414 שנים מחבר בקיצור, אם אני מבין נכון, צריך לבדוק ב-BIOS אם האופציה של VIRTULIZATION מאופשרת. אם כן, זה אמור לעבוד. אני אבדוק ואחזור לעדכן. אם לא הבנתי נכון, אשמח להסבר נוסף. תודה על העזרה וערב טוב, dr70
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.