פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה.לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה. חח כל פעם מחדש אני נשאר לבדוק אם הוא יתעדכן כי אני מפחד שלא ובסוף נרדם. וכל פעם אני גם לא זוכר מה הייתה התוצאה שקמתי......
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לבעלי הפלאפונים לרוב זה מעודכן אוטמאטית אלה אם ה"עדכון שעה אוטומטי" מכובה. לא משנה מה אני עושה, אם אני צריך באותו היום לקום עם שעון מעורר, בכל הפעמים האחרונות שאני זוכר, התעוררתי שעה מוקדם מידי
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לא משנה מה אני עושה, אם אני צריך באותו היום לקום עם שעון מעורר, בכל הפעמים האחרונות שאני זוכר, התעוררתי שעה מוקדם מידי זאת בדיוק הנקודה שלי זה ממש לא פייר הדבר הזה.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים לכל מי ששכח אז היום בשעה 2 בלילה מזיזים את השעון שעה אחת קדימה ל3 בלילה. הייתי צריך לקום בשתיים בשביל להזיז את השעון אבל אז התברר שמאוחר מדי בשביל לחזור לישון אז החלטתי להישאר ער.ובלי קשר - הלוואי והשעון יחזור לחורף כמה שיותר מהר כדי לקצר את הסבל של החום הנורא שנמשך גם באוקטובר
פורסם 2011 באפריל 114 שנים הייתי צריך לקום בשתיים בשביל להזיז את השעון אבל אז התברר שמאוחר מדי בשביל לחזור לישון אז החלטתי להישאר ער.ובלי קשר - הלוואי והשעון יחזור לחורף כמה שיותר מהר כדי לקצר את הסבל של החום הנורא שנמשך גם באוקטובראתה יודע שאתה לא חייב להזיז אותו בדיוק ב2 נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.