עבור לתוכן

איך העבודה במקנולדס?+צריך עזרה בנוגע לקורות חיים

Featured Replies

פורסם

לפני חודש פתחתי תארד של עבודות שאפשר לעבוד לפני צבא וכדומה,בקיצור אין כלום באופק,בכח אדם שעבדתי בו כל עבודה זה ממש קריעת תחת,החלטתי כבר שאני ילך לעבוד עד הגיוס במקדונלדס במידה ויקבלו אותי.

איך התנאים שמה?,בסל הכל ממה שהבנתי בחיפוש בגוגל המקום לא כזה גרוע,כמו כן זה תלוי יותר במנהלים,מה זה בידיוק אותם כוכבים שאיתם אתה עולה בדרגה לאט לאט?,ישלמו לי החזר מלא על נסיעות?(נגיד אני גר באופקים וכל פעם צריך לסוע לסניף ב'ש)

*יש חשיבות למיקום הגאוגרפי של המקום?,למשל בתחנה המרכזית בב'ש יש לחץ,ולעומת זאת בקניון הנגב רוב הזמן הכל שמה ריק.

ועכשיו לגבי הקורות חיים,הם אמרו לי תבוא לפה ותביא קורות חיים אחרי שדיברתי איתם בבוקר,נשמע חשוד משהו..בכל מקרה הנה מה שהכנתי,אפשר לשיפורים שתציעו.

אשמח לעזרה שלכם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה פשוט חלום.

פורסם

קצת מגוכך הת'רד הזה כי זאת עבודה רגילה וממוצעת למדי, אתה לא מדבר עכשיו על עבודה בכור הגרעיני מול ניהול תעשיית התיירות ביפן, אתה כולה מדבר על עבודה לפני הגיוס... :screwy:

ובכל זאת, עבדתי במק קצת יותר משנה ובאופן עקרוני מתוך רוב העבודות הרגילות והממוצעות לגיל הזה - זה אחלה.

אני אישית עבדתי בסניף גדול ומרכזי במתחם קניות ענקי באשדוד ולא היה חסר לחץ במיוחד בשבתות, ובכל זאת העבודה בהחלט שלא קשה ויש מספיק חופש לדבר ולעשות צחוקים תוך כדי העבודה.

תוך כדי בקשה מהמנהלים ועבירת מבחנים (מבחן בקטע של לדעת איך עושים X ומה שמים בתוך Y לכמה זמן) אם אתה חדש או סתם עם הזמן תוך צבירת נסיון בעבודה אתה מקבל "כוכבים" על תג העובד שלך, כשאתה ממלא את כל הכוכבים אתה הופך להיות "מדריך" ולא "סתם עובד", הבדל מזערי (אם אני זוכר נכון פחות משקל לשעה אפילו) במשכורת וסתם פוזה של מק-פז"מ.

אתה מקבל החזר כספי מלא על הנסיעות (כולל מונית ספיישל בסגירות בסניף), מגיעה לך ארוחה אחת במשמרת (אלא אם כן אתה עושה משמרת של מעל 8 שעות) מכל סוג שתרצה (ללא הגדלות) יחד עם קינוח כגון קפה או גלידה.

המשמרות מאד מגוונות ונוחות, אין במקדונלד'ס משמרות קבועות של בוקר-ערב-צהרים, אלא משמרות גמישות בהתאם למה שמנהל הסניף מסדר.

מק זה בדרך כלל מקום של חבר'ה אשכנזים אם זה משנה לך...

לא יודע מה עוד אפשר לפרט אבל תשאל אם תרצה. בסה"כ אחלה מקום לעבוד בו לפני הגיוס, הייתי בדרך למנהל משמרת והגיע הזמן להתגייס באמצע...

פורסם
  • מחבר

אוקי.

*היום שהתקשרתי וזאתי שענתה לי שאלה אותי בן כמה אני אמרתי 18,כמובן שהיא שאלה אותי מייד מתי אתה מתגייס?,ששמה שואלים אותי את זה מה כדאי לי להגיד?(התאריך גיוס שלי זה ה26.6 משהו כזה,מעריך שידחו לי את זה כמעט בטוח)

*כמה שעות זה כל משמרת?,הבנתי שאני צריך להתחייב ל3 משמרות מינימום בשבוע לפי האתר שלהם,דווקא מתאים לי בול לעבוד מ2 בצהריים לדוגמא עד 9 בערב,במידה ואני יוכל גם לתת מילה בשעות השיבוצים שלי.

ואם אפשר עזרה בנוגע לקורות חיים.

פורסם

תשקר. לא צוחק. תגיד שאתה מתגייס עוד שנה. אל תתבייש. אף אחד לא יקח עובד שיתגייס עוד חודשיים ואתה סתם תשב בבית עד הגיוס.

בנוגע לקורות חיים אין לך מה לכתוב למעט פרטים אישיים ואיפה למדת. אף אחד לא מצפה לקורות חיים עשירים מבחור שרק סיים תיכון.

פורסם
  • מחבר

אוקי,הקורות חיים שמוצגים בתמונה בסדר אז?

אם יש למישהו משהו להוסיף אשמח לשמוע.

פורסם

זה פשוט חלום.

לגמרי!

שאני אספר לו על רגע קבלת הכובע המיוחל, או שאתה רוצה לעשות את זה?...

פורסם

שאני יספר לו על הקורס בישול המבורגרים

שמעביר אלוף ההמבורגרים

בוב ספוג

פורסם
  • מחבר

חחח סבבה..

עדכון קטן,משום מקום באה לי אפשרות לעבוד במגה בול באיזה קומבינה של חבר שאבא שלו מקושר שמה לאנשים.

עדיף תכלס לעבוד במקדונלדס או במגה בול?,ואין לי מושג בתור מה אני הולך לעבוד במגה בול..

פורסם

לא הבנתי מה רשום שם בקורות חיים

יעקב מטוגן???

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה רשום שם בקורות חיים

יעקב מטוגן???

מצחיק............. :kopfpatsch:

פורסם

רק שתדע רואים את הכתובת

מקווה שאתה לא בבית היום מ8 עד 12.

פורסם

בשביל מידע של "כמה שעות עובדים" וכדומה לשם כך יש ראיון אישי.

זו רק עבודה טרום צבא תעשה כמה שיותר בכדי שבשירות יהיה לך יותר כסף ללכת לשק"ם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים