עבור לתוכן

התלבטות בין ספקים - Corsair vs Lian-Li דחוףףף בבבקשה

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מזמין מחשב עכשיו ומאוד צריך את עזרתכם הדחופה!

באותו מחיר (הבדל של שקלים בודדים) הציעו לי את :

Corsair TX750

Lian Li EPS Silent Force 750W PSU

אני לא מצליח להחליט - וגם הביקורות :

http://www.hardwareheaven.com/reviews/686/pg5/lian-li-eps-silent-force-750w-psu-conclusion.html

http://www.hardwareheaven.com/reviews/652/pg5/corsair-tx750-psu-conclusion.html

אני לא מתכוון לבצע SLI או Crossfire או משהו כזה, אבל אני רוצה משהו יציב לאורך זמן, ואמין. (ושקט)

מה עדיף???

בבקשה, זה דחוףףף!

פורסם

דחוף יש רק בחדר מיון. אם זה כל כך גחוף לך אז למה אתה פונה להתייעץ בפורום?

בכל מקרה לא ציינת אפילו איזה חומרה הספק אמור "להחזיק".

פורסם

תראה, הLIAN LI חלש יותר מבחינת זרם, אבל הוא מודולארי ואיכותי באותה מידה אם לא יותר..

אני אישית הייתי הולך על הLIAN-LI, אבל גם הCORSAIR לא רע בכלל...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, מתנצל על ה "דחוף" כמו ילד, אבל אני פשוט צריך להחזיר תשובה כי כבר הזמנתי את המחשב עם ה Lian Li

ואז פתאום קראתי את זה :

The four 12V lines are a good idea for a 750W product, but only 18A per line is not ideal. The Lian Li Silent Force 750W unit doesn't appear able to support an overloaded 12V line from an underloaded one, as it will shut down if the load on any of the 12V lines exceeds 20-22A. It won't be too easy to throw this PSU off balance but it certainly is possible. The product lacks several lesser certifications such as SLI/Crossfire approval even though we believe that it meets the grade.

לא כל כך הבנתי למה הכוונה ואם זה רלוונטי אליי אז קצת נלחצתי - מה זה אומר והאם זה רלוונטי?

החומרה שלי היא

i7 2600

Msi P67A - C45

HIS 6950

OCZ Vertex 3

Samsung 1TB 32MB 7200

G-Skill 8 GB ram

Mugen Yasya

Cool Master 690 II Advance

אני יודע שזה נשמע טיפשי - אבל אני באמת צריך תשובה כמה שיותר מהר :(

פורסם

תראה, שניהם ספקים מעולים, כאשר הLIAN LI מודולארי ושניהם חזקים מעל ומעבר בשביל להריץ את המערכת שלך - גם באוברקלוק...

בסופו של דבר מה שלא תבחר יהיה מצויין למערכת, אבל אם שניהם באותו מחיר אני הייתי הולך על הLIAN LI בגלל שהוא מודולארי וזה לא הולך ברגל.

פורסם
  • מחבר

וההודעה שכתבתי -

The four 12V lines are a good idea for a 750W product, but only 18A per line is not ideal. The Lian Li Silent Force 750W unit doesn't appear able to support an overloaded 12V line from an underloaded one, as it will shut down if the load on any of the 12V lines exceeds 20-22A. It won't be too easy to throw this PSU off balance but it certainly is possible. The product lacks several lesser certifications such as SLI/Crossfire approval even though we believe that it meets the grade.

לא רלוונטי עבורי?

ובכלל, מדובר בספק אמין? (Lian-Li)

תודה רבה על העזרה

פורסם

זה לא רלוונטי עבורך מכיוון שהמערכת שלך לא תנצל את מלוא הפוטנציאל של הספק הזה.. המערכת שלך במאמץ תדרוש גג 35A..

בספק הזה יש לך 54A משולב על כל המסילות, לכן היא לא תגיע למצב שהוא תדחוף אותו לקצה גבול היכולת שלו ולכן אין לך מה לדאוג.

במידה ותעשה CF, כבר תהיה לך סיבה לדאגה.. רק שהלוח שלך לא תומך בCF...

פורסם
  • מחבר

בחרתי בלוח הזה כיוון ואני יודע שאני לא מתכוון לבצע CF

תודה רבה על התשובה המפורטת.

שאלה אחרונה - האם הספק יספיק לי גם אם אחליט נניח לפתוח את הכרטיס מסך ל 6970?

פורסם

There shuodn't be any problem with a 6970!

פורסם
  • מחבר

Thanks!

I'll stay with the Lian-Li then. :xyxthumbs:

פורסם

גם עם 6990 לא אמורה להיות בעיה עם הספק הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים