פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אהלן חברים,אני מזמין מחשב עכשיו ומאוד צריך את עזרתכם הדחופה!באותו מחיר (הבדל של שקלים בודדים) הציעו לי את :Corsair TX750Lian Li EPS Silent Force 750W PSUאני לא מצליח להחליט - וגם הביקורות : http://www.hardwareheaven.com/reviews/686/pg5/lian-li-eps-silent-force-750w-psu-conclusion.htmlhttp://www.hardwareheaven.com/reviews/652/pg5/corsair-tx750-psu-conclusion.htmlאני לא מתכוון לבצע SLI או Crossfire או משהו כזה, אבל אני רוצה משהו יציב לאורך זמן, ואמין. (ושקט)מה עדיף???בבקשה, זה דחוףףף!
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים דחוף יש רק בחדר מיון. אם זה כל כך גחוף לך אז למה אתה פונה להתייעץ בפורום?בכל מקרה לא ציינת אפילו איזה חומרה הספק אמור "להחזיק".
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים תראה, הLIAN LI חלש יותר מבחינת זרם, אבל הוא מודולארי ואיכותי באותה מידה אם לא יותר..אני אישית הייתי הולך על הLIAN-LI, אבל גם הCORSAIR לא רע בכלל...
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר תודה רבה על התגובה, מתנצל על ה "דחוף" כמו ילד, אבל אני פשוט צריך להחזיר תשובה כי כבר הזמנתי את המחשב עם ה Lian Li ואז פתאום קראתי את זה : The four 12V lines are a good idea for a 750W product, but only 18A per line is not ideal. The Lian Li Silent Force 750W unit doesn't appear able to support an overloaded 12V line from an underloaded one, as it will shut down if the load on any of the 12V lines exceeds 20-22A. It won't be too easy to throw this PSU off balance but it certainly is possible. The product lacks several lesser certifications such as SLI/Crossfire approval even though we believe that it meets the grade. לא כל כך הבנתי למה הכוונה ואם זה רלוונטי אליי אז קצת נלחצתי - מה זה אומר והאם זה רלוונטי? החומרה שלי היא i7 2600 Msi P67A - C45 HIS 6950 OCZ Vertex 3 Samsung 1TB 32MB 7200 G-Skill 8 GB ram Mugen Yasya Cool Master 690 II Advance אני יודע שזה נשמע טיפשי - אבל אני באמת צריך תשובה כמה שיותר מהר
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים תראה, שניהם ספקים מעולים, כאשר הLIAN LI מודולארי ושניהם חזקים מעל ומעבר בשביל להריץ את המערכת שלך - גם באוברקלוק...בסופו של דבר מה שלא תבחר יהיה מצויין למערכת, אבל אם שניהם באותו מחיר אני הייתי הולך על הLIAN LI בגלל שהוא מודולארי וזה לא הולך ברגל.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר וההודעה שכתבתי - The four 12V lines are a good idea for a 750W product, but only 18A per line is not ideal. The Lian Li Silent Force 750W unit doesn't appear able to support an overloaded 12V line from an underloaded one, as it will shut down if the load on any of the 12V lines exceeds 20-22A. It won't be too easy to throw this PSU off balance but it certainly is possible. The product lacks several lesser certifications such as SLI/Crossfire approval even though we believe that it meets the grade.לא רלוונטי עבורי?ובכלל, מדובר בספק אמין? (Lian-Li)תודה רבה על העזרה
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים זה לא רלוונטי עבורך מכיוון שהמערכת שלך לא תנצל את מלוא הפוטנציאל של הספק הזה.. המערכת שלך במאמץ תדרוש גג 35A..בספק הזה יש לך 54A משולב על כל המסילות, לכן היא לא תגיע למצב שהוא תדחוף אותו לקצה גבול היכולת שלו ולכן אין לך מה לדאוג.במידה ותעשה CF, כבר תהיה לך סיבה לדאגה.. רק שהלוח שלך לא תומך בCF...
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר בחרתי בלוח הזה כיוון ואני יודע שאני לא מתכוון לבצע CFתודה רבה על התשובה המפורטת.שאלה אחרונה - האם הספק יספיק לי גם אם אחליט נניח לפתוח את הכרטיס מסך ל 6970?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.