פורסם 2011 באפריל 314 שנים אוכל חומוס בחוץ בין פעם לפעמיים בשבוע, בשאר הימים מביא מהבית. קקי סדיר כל בוקר.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים עירבנו יציאות לנושא?! אז ככה, מביא מהבית 2 סנוויצ'ים, ירקות חתוכים ופירות ואוכל את הנ"ל במהלך היום. לגבי יציאות כל בוקר קבוע ומדי פעם גם במהלך היום. תלוי בכמה קפה שתיתי, מה אכלתי לארוחת ערב והאם התאמנתי או לא.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים מחבר אני חושב שאפשר לוותר על הקטע של היציאות. נשאיר את זה לשיחות מעמיקות בחדרי חדרים, או לפגישה השנתית אצל הגסטרואנטרולוג...
פורסם 2011 באפריל 414 שנים ואו אני ממש מתפלא מאיך שאנשים מסתדרים עם אוכלאף פעם לא היסתכלתי על זה בצורה כזאת גורם לי להעריך טיפה יותר את הארוחות אצלי בעבודהאני משלם 5.5 שקל בכל יום עבודהארוחת בוקר אשר כוללתחלב/חלב חם להכין נס על חלבתהזיתיםקוטג'/גבינה לבנהלחמניות ועוד דברים שמשתנים מדי בוקר כמו טונה ביצה קשה, חביתה, בוקרס, לבנה ועודוסלטים כמובןבצהריםאני לא אפרט יותר מדי אבל 8 סוגי בשר לבחירה כולל דגים סטייקים פרגיות ועוד ועוד לא חוזר על עצמוו6 סוגי סלטים שוניםומי שנשאר שעות אז יש גם ב5 סנדוויצ'יםואצלינו אנשים עוד מתלוננים על האוכל חחח
פורסם 2011 באפריל 414 שנים ואו אני ממש מתפלא מאיך שאנשים מסתדרים עם אוכלאף פעם לא היסתכלתי על זה בצורה כזאת גורם לי להעריך טיפה יותר את הארוחות אצלי בעבודהאני משלם 5.5 שקל בכל יום עבודהארוחת בוקר אשר כוללתחלב/חלב חם להכין נס על חלבתהזיתיםקוטג'/גבינה לבנהלחמניות ועוד דברים שמשתנים מדי בוקר כמו טונה ביצה קשה, חביתה, בוקרס, לבנה ועודוסלטים כמובןבצהריםאני לא אפרט יותר מדי אבל 8 סוגי בשר לבחירה כולל דגים סטייקים פרגיות ועוד ועוד לא חוזר על עצמוו6 סוגי סלטים שוניםומי שנשאר שעות אז יש גם ב5 סנדוויצ'יםואצלינו אנשים עוד מתלוננים על האוכל חחחיש גם "pussy" בתפריט שלכם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.