פורסם 2011 במרץ 3114 שנים חחח.. :lol: אני בדרך כלל שאני עובד יום מלא (9 בבוקר עד 8 בערב) אני לוקח לעצמי הפסקה בין 2-4 והולך לאכול בבית.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לומד מהבוקר עד הלילה, לכן אין לי זמן להכין משהו, ובטח כשאין בבית לחם או פיתות. קונה באוניברסיטה ואוכל במסעדה של אבא
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר אני עוד יותר נהנה בעבודה כשאני שוקד על האלבום "קולות מן האסלה". "מרפד" טוב טוב, את הניאגרה לפני?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים איך דיון על אוכל הפך לדיון על אוכל וקקי ? התחיל מאוכל ועבר טרנספורמציה לחרא. כמו האוכל עצמו. לשאלת התרד, אוכלים בחוץ, לעיתים רחוקות בחדר אוכל. החדר אוכל גם בתשלום, כן? ובאיכות צבאית משהו. אז עדיף להוציא עוד איזה 10-20 שקל ולאכול אוכל שפחות ספוג בשמן יותר טעים. בחישוב כללי של אוכל + דלק + מנהרות הכרמל, לעבוד עולה לי משהו כמו 1500 שקל בחודש...
פורסם 2011 באפריל 114 שנים משוחרר ועובד בזמן הפסיכומטרי שהתחיל היום במסעדה. אז כל יום אני אוכל משהו טעים אחר ולפי התאמה אישית. =] (ובחינם)
פורסם 2011 באפריל 314 שנים העבודה העיקרית שלי היא דווקא מהבית. אבל אני גם חובב בישול ואני משתדל לתת לפחות 3 משמרותבשבוע במסעדה, באזור רמת גן, בה אני עובד כ סו-שף.הנוהל במסעדה הזו אגב, אומר שחייבים לטעום כל מה שיוצא,כדי לדעת בוודאות שהאוכל טרי וטעים.הא, כן, יש שם גם הפסקת אוכל.
פורסם 2011 באפריל 314 שנים עובד בקו ירושלים בדרך כלל אני אוכל קבוע במסעדה ביתית,לפעמים,ימי שישי בדרך כלל עוצר במסעדת אבו גוש
פורסם 2011 באפריל 314 שנים בצבא הייתי אוכל בערך חצי מהימים בחדר אוכל ובחצי השני סנדוויצ'ים מהבית (אגב, גם אותי זה שיעמם קצת כשכתבתי את זה אז עמכם הסליחה).
פורסם 2011 באפריל 314 שנים אני לומד באוניברסיטה ובדר"כ אין לי כח להכין אוכל בבוקר, אז אני לוקח במבה או קונה משהו בקפיטריה.לצערי גם העלתי במשקל בהתאם (למה ציפיתי?..).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.