פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אני באופן קבוע מביא סנדביצ'ים ופירות לעבודה. מטעמי חסכון ובריאות. נשאל מתוך סקרנות בלבד.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מביא מהבית מה שיש לי מוכן באותו יום. אם אין שום דבר מוכן, אז כמה סנדוויצ'ים.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים כמו מפגר קונה כל יום ב 30 שקלעכשיו התחלתי חדר כושר אז זה יוחלף בטונה בפחית פירות וסנדוויצ'ים כנראה.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים "אמאאאאאאאאאאאאא - צ'יפס!""אמאאאאאאאאאאאאא - המבורגר!""אמאאאאאאאאאאאאא - חביתה!""אמאאאאאאאאאאאאא - קולה!"
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים ^ אתה עובד אצל אמא? למען האמת הרגע חזרתי מהאוכל.. אין פה חד"א אז אם אמא ( ) הכינה משהו אני מביא ואוכל במשרד.. אם לא, בחוץ. ממש הרגע אכלתי במקום שנקרא "שניצל קוקי" (פ"ת) שזה מטר ליד הבניין של העבודה... ממש טעים וזול. כנראה יהיה הקבוע
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים הייתי קופץ לקנות בורקסים בד"כ..עכשיו החלטתי לקנות אוכל מוכן.so much betteralsoקולה חובה
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לרוב בחוץ, יש לנו הסדרים עם כמה מסעדות באיזור.מדי פעם מביא מהבית בשביל הגיוון.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים אוכל במסעדות ומשלם הרבה כסף חח...הייתי מעדיף לאכול בריא יותר ואולי להביא מהבית.אבל זו יותר מדי עבודה בשבילי ואני די מפונק באוכל...כנראה שנגזר עליי להמשיך לשפוך כסף ולאכול בחוץ ביוקר..
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים כרטיס תן ביס.אוכל במסעדות באיזור.50 שקל הגבלה ליום עד 37 יורד רק המס , וכל שקל מעל עלי.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים לטעמי זה דווקא דבר מבורך לנצל את זמן העבודה להנאות אמיתיות בחיים, כמו להתעורר או לאכול. אני עוד יותר נהנה בעבודה כשאני שוקד על האלבום "קולות מן האסלה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.