פורסם 2011 במרץ 3114 שנים שלום לכולם אני זקוק לעזרה לקירור לכל החומרה שיש ליהמפרט שלילוח אםasus maximus IV Extremeמעבד i7 2600K כרטיס מסך gabyte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 ספק Enermax PRO82+ 525W זכרונות OCZ 1600 mhz 6G מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 ארד דיסק Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים שני הדברים היחידים שאתה צריך לדאוג להם הם:1. קירור מתאים למעבד אם מתוכנן OC, או קירור שקט למעבד אם לא מתוכנן OC אך יש חשיבות לשקט.2. לדאוג לסירקולציה תקינה במארז. 2-3 מאווררים לא יותר ולהקפיד על סידור כבלים ומיקום נכון של הרכיבים.עבור כל שאר הרכיבים (זכרונות וכוננים) אין שום צורך בקירור ייעודי.כדי שניתן יהיה להכווין אותך:1. האם מתוכנן OC?2. האם המארז מכיל את המאווררים בתצורה המקורית (2 מאווררי 92 מ"מ מקדימה מכניסים ומאוורר 120 מ"מ מאחורה מוציא)?3. מה התקציב לקירור?
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים פותח התרד כמו ששי ציין, אתה צריך להחחליט מה הכוונות והשימושים שלך.שכן לוח האם והזיכרונות לא זקוקים לקירור מיוחד..המארז מגיע כבר עם כל המאווררים שצריך (2 קדימה 1 אחורה) ככה שאין לך מה "לשפר" שם.עכשיו אם אתה מתכנן OC למעבד אז דרוש קירור..הכרטיס מסך יחזיק OC בלי בעיה..אבל תזדקק לעלות את הRPM של הקירור שלו..והוא ממש לא שקט..ולכן זה בחירה נתון לשיקול אם לרכוש לכרטיס מסך קירור יעודי או לא.
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מחבר תודה רבה על התיחסות כרגע אני לא רואה את הכיון לO.C למרות שזה הכי נכון ללוח ומעבד כזה אני מאמין שאני כן יעשה בעוד חודש חודשיים לכן... כן הייתי רוצה הצלצה לקירור O.C אני מעדיף קירור די שקט ולא רעש של מטוס חשוב לי גם שהקירור למעבד לא יהיה ענקי כמו איזה בלוק שיושב עליו המארז בא אכן אם 2 מקדימה ו1 מאחורה לגבי סירקולציה אני מאמין שאתם מכירים את המארז אז הכוננים יושבים על הריצפה ככה שזה מקרר מעולה לזכורנות אני חושב שכן צריך כי הם ממש מתחממות כבלים וסידור המארז עצמו יש לו סידור ככה שזה לא מבולגן ומאוד מסוגר אשמח לחוות דעת ממכם אם יש עוד משהו שאני צריך לציין אמרו לי ושוב תודה
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים הזיכרון לא צריך קירור יעודי..מה שיש עליו כרגע יספיק..כמו כן הוא לא יעבור OC (וגם אם כן הוא יחזיק) ככה שזה בזבוז.לגבי הקירור של המעבד..אין ממש באמצע..או שתרכוש KATNA 3 שהוא לא "בלוק" אבל יספיק לOC קטן..או שתרכוש את הYASYA או הMUGEN 2 ביותר מזה יש את הNOCTUA שהם "בלוק" אבל יהיו בעלי ביצועים עדיפים בהרבה.
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר תיראה יש גם את O.C של הלוח עצמו אני לא יודע כמה זה נותן שיפור אבל לפי ASUS זה די משפר את הבצועים של המעבד גם אם אני יעשה לו O.C במכפלה יותר גדולה אני לא מאמין שאני הלך על מקסימום יכולת מעבד אני גם רוצה המצלצה לקירור ללא O.Cאני כמובן מעדיף קירור שקטאם אפשר לתת לי לינקים לקירור מאוד אשמח תודה רבה
פורסם 2011 באפריל 114 שנים הOC של לוח האם הוא מזערי וההשפעה על הלח אם היא קטנה (אין צורך בהעלאת מתח וכו) ללא OC או לOC קטן היייתי לוקח את הKATNA 3. לינקים ? חיפוש קצר בפורום או בגוגל יעניק לך המון לינקים לחנויות בארצנו..כל אחד מעדיף חנות אחרת
פורסם 2011 באפריל 114 שנים מחבר תודה רבה לך על העזרהחש לי עוד שאלה קטנה מה דעתך על הקירור הזהZALMAN CNPS9500
פורסם 2011 באפריל 114 שנים יקר, רועש, ביחס של ביצועים ורמת שקט לאחרים הוא מפסיד בגדול..שלא נדבר על המחיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.