עבור לתוכן

המלצה לקירור 2500K

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עומד לקנות מערכת מחשב SB 2500K

asrock extreme4 או MSI GD53

ANTEC 300

אעשה כנראה OC קל למעבד 4 - 4.3, האם הKATANA 3 יספיק לOC כזה, או מוטב לקחת קירור רציני, ה YASYA למשל ?

או יש המלצות אחרות ?

(לפי מה שקראתי ה AC FREEZER PRO REV2 הוא ממש לא יעיל, ובקושי עולה על קירור הסטוק...)

תודה...

פורסם

הKATANA 3 יחזיק..אבל הקיץ קרב ;) אם כבר תרכוש את הYASYA ותהיה רגוע :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

והדבר הענק הזה (הYASYA) יכנס ללא בעיה לאנטק 300 ?

(ראיתי פתאום שגם ה AC FREEZER 13 הוא אופציה, ומועמד לOC בינוני... לא ?)

פורסם
  • מחבר

רב תודות :)

אקנה כנראה את YASYA, החום של הקיץ אכן מדאיג אותי, חבל רק שלא אוכל גם לראות את המגדל הזה, אם כבר...

פורסם
  • מחבר

יש פה השואה מענינת ועדכנית של 15 מקררים "בינוניים" ומטה, בצרפתית, אבל לא קשה להתרשם מהתוצאות ומהגרפים (כאשר כתוב ECHEC בוורוד, זה "נכשל").

שני המענינים ביותר בתקציב שלהם הם ה 212 פלוס וה arctic freezer 13, בנוסף למקררים אחרים שקשה אם לא בלתי אפשרי למצוא בארץ.

ה AC FREEZER 7 וה KATANA נכשלים בכלל בקירור של ה 2600K ב1.35V.

http://www.hardware.fr/articles/824-1/comparatif-15-ventirads-abordables.html

בסופו של דבר כנראה שאלך על AC FREEZER 13, שעושה עבודה יפה למה שאני צריך.

ה YASYA גדול וכבד מדי, ימלא לי את כל המארז וינטרל את האיוורור באנטק 300... (או ה 212 פלוס, אבל זה באסה להרכיב (למרות שעקרונית הם מרכיבים את זה ב IQPC אני מניח...))

פורסם

לא ממש הבנתי..אתה מציג ביקורות של קירורים בינונים..כאשר גם ה212 והFREEZER 13 לא מציגים ביצועים טובים..

במיוחד לא בתקציב שלהם..איך שלא תסתכל על זה..הYSAYA הוא הבחירה הנכונה..גם מבחינת שקט וגם מבחינת ביצועים ומחיר..

"החסרון" הוא הגדול..אבל אין מה לעשות..יש מחיר לכל דבר..

פורסם
  • מחבר

ה YASYA פשוט נראה לי גדול ומגושם מדי, וינטרל לגמרי את את פעולת שני המאווררים של האנטק 300.

אז תראה, הפריזיר 13 מחזיק את ה 2600K בעומס מקסימלי על 68 ב 1.35V, מה שלא רע, בהתחשב בעובדה שהפריזר 7 למשל באותו וולטג' מגיע לכמעט 84 מעלות !

ואין בכלל מה להשוות עם קירור הסטוק.

היות ואני מניח שה 2500K יוכל להגיע לOC של 4.2 בערך ללא הגברת מתח בכלל, המקרר הזה מספיק לגמרי מבחינתי, לא מפלצתי ועדיין בטווח מחירים סביר... האפשרות האחרת היא ה212 פלוס, שהוא אבל יותר גדול ודורש הרכבת פלטה מאחורה.

פורסם

אתה כמה פרטים חשובים..אחד מהם היא רמת הרעש ! והניה היא שאתה חי בישראל...ובקיץ..לא תהיה לך טמפ' חדר של 20-25+- מעלות..

קח את זה בחשבון..

כמו כן ה2600/2500 לא זקוקים להעלאת מתח בשביל להגיע ל4-4.3HZ לרוב...ולכן גם הKATNA 3 יספיק..

בכל מקרה תעדכן אותנו בטמפ' :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים