פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים התקנתי את הפאטצ' וזה לא עזר...עוד רעיונות? אני פשוט לא יכו לשפר את המכונית ככה, זה איטי מידי...יש לי עכשיו את הבעיה הכי מעצבנת שיש!עדכנתי את הדרייברים של nvidia והכל עבד חלק וטוב כמו שאף פעם לא פעל, בלי טיפה של קרטוע! אבל עכשיו הבעיה שהייתה לי תמיד, כשאני מחליף את הדרייברים של הכרטיס מסך שלי: geforce mx 440 , המשחקים פועלים נהדר, אבל אחרי כחמש דקות הם יורקים אותי חזרה לdesktop! אני מנסה כבר איזה ארבע גרסאות של דרייברים של nvidia וזה ממשיך לקרות! כל כך מעצבן אני פשוט לא יכול לשחק שום משחק!למישהו יש רעיון?
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים שמעו אני צריך עזרה קטנה, יש לי גולף GTI קצת משופרת עם כמה ציורים של x mods מנוע רחוב חבילה 2, חבילת הילוכים חדשה, צמיגים וכו' אני דיי בתחילת המשחק אני במשימה של TJ עם הדקה וחצי לסיבוב ואז הוא נותן לי מנוע מתנה.אני שואל אם נגיד אני משפר שנה רכב אחד, אז שאני עושה טרייד בחדש כל השטויות ששמתי לי הולכות? אז מה זה שווה..חוץ מזה.. שווה להשאר עם הגולף לאורך כל המשחק?
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים ואיפה אני משיג שציורים מיוחדים? אני מתכוון צבעוניים לא פסים כאלה... עכשיו יש לי רק x mods כזה כחול מגעיל...
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים הם נקראים יוניק וינילז, והם יפתחו לך כמו הוינילז הרגילים, עם הסטייל פוינטס...הם יופעיעו לך איפה שהXmods.
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים הכותרת אומרת הכל אבל אל תגידו לי שיש 111 שלבים כי אני כבר בשלב 112 מתוך 111גם אני לא מבין איך זה הגיוני
פורסם 2003 בנובמבר 2522 שנים מה שמעצבן זה שאתה נגיד בא לשים את זה או לראות איך זה נראה וזה דורש שתוריד את כל הצבע שיש לך עכשיו... סיבוך
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים וולאה ... מישהו יודע ????ועוד שאלה דבילית ... לא מוצא איך לשנות את הצבע של הפסים שאני מוסיף למכונית - מצאתי פעם אחת וזהו
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים כשאתה בוחר את הוינילז, איפה שאתה בוחר 1 מתוך 4 שכבות מופיע vinyl color' תבחר עם העכבר.
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים [glow=red,2,300]הבעיה היחידה שנתקלי בה זה שאני נוהג בפקינג מיאטה[/glow], איפה הסופרות והסקיילנים!?נא לא להעליב את המיאטה היא אחת המכוניות הכי טובות במשחק
פורסם 2003 בנובמבר 2922 שנים נא לא להעליב את המיאטה היא אחת המכוניות הכי טובות במשחקיותר טובה מהסופרה זה בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.