פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים כשאני נכנס למשחק אז דברים שאמורים להיות כתובים באיזשהו פונט מופיעים כריבועים אפורים כאלה אני אדגים תסתכלו למעלה ולמטה... בעיקרון במקום הריבועים האפורים אמור להיות כתוב משהו... כמובן שזה לא רק בחלק הזה.. יש גם במירוצים עצמם ששם זה בכלל מעצבן שאני לא יכול לראות באיזה הילוך אני או איזה סיבוב- שלא לדבר על זה שאני לא רואה בסוף את התוצאות ואייקונים מסוימים מתסכל אם מישהו יודע איך לפתור אל תתביישו לחלוק איתי
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים פתרון:לך לcontorl panelregional settingsאת הדבר הראשון תשנה לEnglish(United Kingdom)תגיד לי אם זה עזר...
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרת לי עם אנגלית אוסטרלית בצהריים וניסיתי את מה שאתה אמרת לי עכשיו וזה לא מתקן
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אם כבר יש נושא על בעיות ב-NFSU אני יעלה שאלה ברשות a_nuke כמובן, פשוט לא נראה לי שווה לפתוח עוד תראד על בעייה אחרת במשחק.אוקיי אז הבעייה היא: כל פעם שאני משחק במשחק הזה הוא חייב להיתקע, הוא המשחק היחידי שנתקע לי ככה בפתאומיות, והוא לא חוזר לווינדוס אלא התמונה קופאת ושומעים כל מיני אפקטים של מנועים ומכוניות ברקע. רק CTRL+ALT+DEL עוזר לי לצאת מהמשחק התקוע. זה יכול לקרות בזמן טעינה של מסלול או סתם בתחילת מסלול. אודה לכם מאוד אם תתנו לי פיתרון לבעייה.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים תנסו להתקין את ה Patch האחרון , אולי יפתור כמה בעיות ... אני לא ניתקלתי בשום דבר איתו .
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים הבעיה היחידה שנתקלי בה זה שאני נוהג בפקינג מיאטה, איפה הסופרות והסקיילנים!?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר אני עם הסיוויק וזה אוטו שיא המהיר ניסיתי כבר להתקין את העדכון וזה לא עוזר
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים הבעיה היחידה שנתקלי בה זה שאני נוהג בפקינג מיאטה, איפה הסופרות והסקיילנים!?אמממ... בהמשך?נראה לך באמת שיתנו לך את כל המכוניות העצבניות ישר בהתחלה? תתחיל לעשות מירוצים ותפתח אותם.סופרה מקבלים אחרי 65 משימות בערך, אני יודע שיש לי אותה כבר. אני מחכה לסקייליין וה-S2000.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מכיר את הבעיה הנה הפיתרון:אז ככה כנס ל COntrol Panel ו ל Properties של הכרטיס מסך שלך.איפה שבוחרים את רמת ה Anistropic Filtering \ Anti Aliasingשם תעשה על הכל Defaultלכל האופציות האלו שאתה רואה שם..תעשה ל Direct3d וגם ל OpennGLוזהו זה נפתר.
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אז אני בדרך לזה, עשיתי משהו כמו 45 משימות בנתיים.המשחק נתקע לי ומנתק אותי מהרשת כשאני נכנס לMP, עידכנתי את המשחק, אני מריץ גירסה 1.2 משהו, קרה לעוד מישהו פה?
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים אז אני בדרך לזה, עשיתי משהו כמו 45 משימות בנתיים.המשחק נתקע לי ומנתק אותי מהרשת כשאני נכנס לMP, עידכנתי את המשחק, אני מריץ גירסה 1.2 משהו, קרה לעוד מישהו פה?בעע גם אני רוצה לעדכן.... אפשר לדעת מאיפה הורדת את העדכון?
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים איך אפשר לשנות את ה צבע של הRIM STILE (הפסים והכתובות בצד ועל מכסה המנועה)??
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים לא ידעתי אם לכתוב את ההודעה הזאת כאן או לפתוח אשכול חדש, אז אני מצטער אם זה לא המקום... יש לי גם בעיה ב need for speed underground, המשחק פועל לי נפלא, באמת פועל חלק, אבל הmanu (כניראה בגלל שהוא animated ומראה קטעים של מכוניות) פועל בצורה איטית ומזעזעת, ממש ממש מפריע לי! אני פשוט לא יכול לנווט כמו שצריך בשביל לבחור, זה מקרטע וקופץ....יש למישהו רעיון?!תודה מראשt dנ.ב איפה אפשר להוריד את הפאטצ'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.