עבור לתוכן

בקשר לחינוך פיננסי

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.

לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור.

כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי.

ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.

פורסם

בכל שנה יוצאים המון ספרים של "חינוך פיננסי", "אימון אישי", "אימון כלכלי" ושאר ירקות. הספרים האלו מאוד מועילים למו"ל ולסופרים.

ב-1850 צ'רלס דיקנס כתב בספרו "דיויד קופרפילד" את המשפט הבא המובא מפי אחת הדמויות :

Annual income twenty pounds, annual expenditure nineteen pounds nineteen and six, result happiness. Annual income twenty pounds, annual expenditure twenty pounds ought and six, result misery

או בקיצור - תרוויח יותר מאשר אתה מוציא ותהיה מאושר, את האקסטרא תשקיע במה שבא לך, עדיף במשהו שהוכיח את עצמו לטווח הארוך, כגון השקעה מבוזרת במניות, אג"ח מדינה וכו'. במקביל תדאג תמיד לקרן פנסיה ראויה.

אחלה חינוך פיננסי וכבר אני עוזר לך לחסוך כמה עשרות שקלים - את הספר הזה ניתן להוריד בחינם מפרויקט גוטנברג!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים