עבור לתוכן

עולה בשבת לתורה, בחמישי קריאה והנחת תפילין!

Featured Replies

פורסם

וזה כל היופי,שהכל מתחיל מפשוט ומתפתח למורכב יותר.

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

TicTacToe, אם היית מולי עכשיו, באמת שלא הייתי מרחם עלייך !!!!

אני שונא אנשים כמוך !

אתה לא נולדתה "יהודי" אתה גדלתה בתוך תודעה יהודית להורים "יהודים" בדיוק כמוך.

מה אתה דפוק תגיד לי ???

ככה האמת נקראת היום?

האמת ?!?! האמת שלך ! האמת המוזרה שלך !

תישאר אתה עם האמונה שלך באלוהיי החסה. אל תדביק את כולם במחלה שלך !

פורסם

ידעתי שהדיון הזה יהפוך למעניין! :yelclap:

פורסם

עזבו TicTacToe חושב שהעולם נוצר מפיצוץ, כנראה הוא לא מבין כמה גוף האדם מורכב בשביל שדברים יתפתחו "סתם" או מהטבע..

אז יש "יישות" אלוהית נעלה כלשהי שיצרה את העולם הזה ואת האדם! כמובן!!

ועוד מדברים על בורות. כל החיים שלכם מבוססים על שקר עתיק שהומצא כדי לחפות על תופעות טבע בלתי מוסברות.

פורסם

הפורום הזה נהיה חווה לגידול אתאיסטים שרוצים רק לעזוב את הארץ. פשוט כבר בעסה לקרוא פה דיונים. כל מיני פלצנים "אוניברסלים נאורים"(בד"כ רוסים ממנטאליות סובייטית אכזרית) שבכל הזדמנות מכניסים את האג'נדה הביזארית שלהם. פותח הדיון כולה עולה לתורה ואתם ישר עם הרעל שלכם....מגעיל....

אין מה לעשות - זו מדינה שרוב אזרחיה היהודים מאמינים באלקים ובתנ"ך, לא טוב לכם? הגולאג מחכה לכם שתחזרו אליו...

פורסם

:kopfpatsch: אתה טורח בכלל לקרוא את מה שאתה כותב?

כל הויכוח הזה דפוק לגמרי. גם מבחינת התרד הלא קשור וגם בגלל חוסר הבנת ערכי האתאיזם והמדע (LOL "אתאיסט פרימיטיבי"... זה לא יוצא לי מהראש).

פורסם

הפורום הזה נהיה חווה לגידול אתאיסטים שרוצים רק לעזוב את הארץ. פשוט כבר בעסה לקרוא פה דיונים. כל מיני פלצנים "אוניברסלים נאורים"(בד"כ רוסים ממנטאליות סובייטית אכזרית) שבכל הזדמנות מכניסים את האג'נדה הביזארית שלהם. פותח הדיון כולה עולה לתורה ואתם ישר עם הרעל שלכם....מגעיל....

אין מה לעשות - זו מדינה שרוב אזרחיה היהודים מאמינים באלקים ובתנ"ך, לא טוב לכם? הגולאג מחכה לכם שתחזרו אליו...

אז עכשיו אתה גם מגיע לגזענות? כל הכבוד :xyxthumbs:

למען הסר ספק, אתה מדבר עם יהודי ספרדי שהגיע ממשפחה אורתודוקסית שהחליט להיות אתאיסט מרצונו החופשי וע"פ החלטה מבוססת הגיון נטו.

לא טוב לך? אתה מוזמן לרוץ לבית כנסת.. מה יש עכשיו, מנחה?

עריכה:

ואם כבר מדברים על פרימיטביות:

א. אתאיסט, מתבסס על המדע ועל היגיון פשוט. צ'ארלס דרווין, בתור דוגמא, חי במאה ה 19.

ב. חרדי, אורתודוקס. מתבסס על התורה ועל נבואות. מתי נכתבה התורה? לפני כמה מיליוני שנים.

מי פרימיטיבי עכשיו? :facepalm:

פורסם

ג'וני ידידי,

קודם כל מזל טוב,

גם אם אני ארשום לך "אל תתרגש" את תתרגש, אז פשוט תזרום, איך שתתחיל להרביץ להם תורה ההתרגשות תעבור,

תדע שאם איזה דודה תנסה לפגוע בך עם סוכריות אני אוריד אותה עם ה RPD שלי :2gunsfiring:

לעניין הדת,

אני לא כל כך מחובר לדת ולא הייתי בבית כנסת מאז הבר מצווה שלי (חוץ מהשבת חתן לפני חמש שנים)

מתוך כבוד להורים שלי ושל אשתי אני חובש כיפה בערב שבת, אבל שם מסתיימת שמירת השבת שלי ;D

כל אחד יעשה מה שטוב לו,

אבל יש משפט אחד שיכול לעזור לכם:

כמה דורות לקח למערכת הרביה להתפתח? :spermat:

פורסם

גם אני הייתי טיפה לחוץ, אבל זה היה בקטנה, היה בית כנסת ריק רק המשפחה שלי הייתה שם וחברים..

זה זרם והסתיים מהר, ואז חגגנו קיבלתי מלא כסף, אני אתאיסט וממש נגד הדת כיום, רק בשביל הכסף זה היה שווה חחח

פורסם

פשוט כואב לי הלב לראות את כל השינאה והתיוג הזה היום.. - (רוסים,סובייטים גולאג) אני בכלל לא רוסי.

אותה שנאה וקנאות ששלטה במסגרת הדתות/אמונות שונות כבר תקופה די ארוכה.

אין לי אפילו טיפה של בעיה עם מי שמאמין - יש לי בעיה עם אלו שחייבים לשתף אחרים עם אמונתם ובכך להסית אותם מדרכם - דרך שהם יכולים לסלול ולבחור בעצמם.

ההסתה מתחילה בגיל קטן - לכן, לצערי הרב, שנת 2011 והעולם עדיין מלא במאמינים.

הארץ ובכלל כל העולם - מקום נפלא אך הרבה דם נשפך עד עכשיו ועוד יישפך בשם הדת - שפל התרבות.

לא עוד. זה לא יקרא ברגע אבל עם הזמן התופעה העתיקה הזאת תתפוגג.

הבעיה היא שמלחמות אידאלים ישארו תמיד בין אם זה באמונה , שליטה או רכוש.

פורסם

ג'וני, מזל טוב גבר צעיר!

:yelclap:

פורסם

הדתות הם חסם להתפתחות ושינוי.

בבסיס הדת קיימת התפישה המוחלטת של קבלת הדוקטורינה הדתית.

מגיל קטן אנשים מחונכים שלא להעיז לכפור ברעיונות הקדומים שאליהם הם נחשפים, מגוחכים ובלתי מתקבלים על הדעת ככל שיהיו.

באדם דתי חסר מרכיב חשוב מאוד בהתפתחות האדם והאנושות.

היכולת למרוד להתנגד ולבחון מחדש את כל המציאות כולה.

אלו מאיתנו שיש ביכולתם ליצור כוח עצמאי חזק מספיק כדי לנתק את עצמו מכבלי העבר והסביבה, ולחתור להבנות חדשות ולשינוי מערכתי.

אתם בחנית ההתפתחות האנושית והתקווה היחידה לעתיד טוב יותר.

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

ג'וני, מזל טוב :xyxthumbs:

אל תתייחס לכל האטאיסטים שכנראה הפורום הזה מרכז אותם לאיגוד אחד גדול.

הויכוח אם יש אלוהים או לא הוא ויכוח אין סופי, אבל תחשוב עליו מבחינה הגיוניות גם אם לא מדובר על ה"אלוהים" של היהדות האם נראה לך הגיוני שכל הדברים שאתה רואה פה נוצרו על ידי הטבע? או שיש משהו בלתי נתפס, כוח עליון שיצר את זה? לי אישית ממש לא נראה הגיוני.

אני מבין שאנשים רוצים רק עובדות, אבל אפשר להגדיל ראש ולחשוב מעבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים