עבור לתוכן

קניית קינדל מאמזון

Featured Replies

פורסם

היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות.

קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב.

1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד?

2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות?

אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...

פורסם

יש מכשירים באותו טווח מחירים אבל הרבה יותר איכותים.

לפחות כך הבנתי כשקראתי על המכשירים מסוג זה.

פורסם

אמאזון שולחים קינדל לארץ אבל רק גרסת Wi-Fi בלי 3G. משלוח עד הבית עם שליח בעלות 30$ בערך. משלמים רק מע"מ במעמדת קבלת החבילה. (כלומר במזומן)

בנוגע למכשירים יותר איכותיים קודם כל הם עולים יותר מקינדל. הם יותר טובים מקינדל רק מבחינת תמיכה ב-PDF, פורמטים נידחים, שפות ואולי גלישה טיפה יותר טובה באינטרנט. מצד שני לאמאזון יש את חנות הספרים הכי גדולה והמכשיר הכי זול. (ומאוד איכותי). תלוי מה אתה מחפש.

פורסם

הזמנתי דרך חבר שלי מארה"ב - סך הכל (כולל מס שם, משלוח אקספרס כי נזכרתי מאוחר) עלה 155 דולר. עם המשלוח והמס בארץ זה אמור לעלות סביב 200 דולר. המכשיר זערורי כך שהוא לא יכביד על מי שיביא אותו ו-45 דולר לא הולכים ברגל...

המכשיר החדש (דור 3) תומך ב-PDF וב-MOBI אבל הוא לא תומך ב-ePUB, דפדפן משודרג, התצוגה שלו משופרת והוא כנראה נותן את התמורה הטובה ביותר בתחום. המכשיר יגיע לידיי בעוד שבועיים ואז אני אתייחס ביתר פירוט, גם (ובעיקר) לסוגית ה-PDF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים