פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים תחזיר את הגוף תאורה הקודם - הוא מוסיף המון עניין וגיוון לחדר. מן "שיק".תעיף את הנורות שיש לך כרגע - אם אלו מה שקיבלת עם הגוף הן פשוט על הפנים. לך למחסני תאורה או לכל מקום אחר שמוכר נורות מאותו סוג, ותבקש לראות אותם בפעולה. אתה תיראה שיש מנורות "חסכוניות" פושטיות שבקושי מוציאות אור ויש כאלו שנותנות אור ממש חזק.
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מחבר זה לא משנה עם איזה מנורות תשתמש כי הזכוכית האי זכוכית חלבית שעוצרת את רוב האור מלצאת החוצה.תודה שקד
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים אתה מדבר על הזכוכית של הגוף תאורה עצמו? חשבתי שדיברת על הזכוכית של הנורה עצמה.אם ככה אז באמת אין מה לעשות. חוץ מלהחליף את הזכוכית. עם ההשקעה שכבר עשית.. אני חושב שכדאי.
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים אתה מדבר על הזכוכית של הגוף תאורה עצמו? חשבתי שדיברת על הזכוכית של הנורה עצמה.אם ככה אז באמת אין מה לעשות. חוץ מלהחליף את הזכוכית. עם ההשקעה שכבר עשית.. אני חושב שכדאי.+1
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מחבר החלפתי את הגוף תאורה הזה בגוף תאורה שיש לי עכשיו בחדר שלדעתי גם יותר יפה וכן דיברתי על הזכוכית של הגוף תאורה...שקד
פורסם 2011 באוגוסט 214 שנים chevy, בתמונות השתמשת ב V-RAY?כן,ללא השקעה נוספת של חומרים ותאורה, פשוט הרצתי את זה להמחשה כללית בלבד.
פורסם 2011 באוגוסט 914 שנים מחבר אתמול מכרתי את הZ5500 שלי פרסמתי אותם גם פה באתר, בקרוב אתם תראו רסיבר עם סט רמקולים חדש עדכונים בהמשך...שקד
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מחבר עדכון קטן... המערכת נבחרה ונקנתה מהדיוטי פרי עם המבצעים שיש שם ממש משתלם הדגמים הם : רסיבר - DENON AVR 1311 רמקולים - jbl scs200.5 5.1 המחיר בדיוטי פרי של כל הציוד הוא 400$ שזה 1400 שקל בערך לאומת המחיר בארץ שעומד על 3000 שקל, מחיר מציאה ממליץ למי שמחפש מערכת איכותית במחיר זול. יום שלישי דודה שלי חוזרת מחול והיא קנתה לי אותה כשהיא טסה אז ברגע שאני יקבל את המערכת יגיעו לפה תמונות עכשיו לכל מי שלא זוכר בעבודת החשמל שביצעתי העברתי צינור מהטלוויזיה בחדר לצד השני של החדר הנה תמונה למי שלא זוכר : Uploaded with ImageShack.us אז בתוך הצינור הזה העברתי שלוש כבלים : 1. HDMI 2.OPTI 3. COAX (העברתי כבל RG59 שצריך להלחים לו ראשים של RCA) אחרי חיפושים באינטרנט מצאתי כמו מתאם נקבה נקבה לשקעי ג'וויס של HDMI ושל RCA אבל לכבל אופטי לא מצאתי אז קניתי מתאם אופטי נקבה נקבה והכנתי לבד כמתאם כזה הנה מהלך העבודה והתוצר הסופי: המתאם אופטי נקבה נקבה Uploaded with ImageShack.us מכסה לבן שעליו קדחתי Uploaded with ImageShack.us המחקדח שקדחתי איתו Uploaded with ImageShack.us הדרמל ששיפתי איתו אחרי הקידוח כי החור היה קטן מידי ולא היה לי מקדח יותר גדול Uploaded with ImageShack.us החור שיצא אחרי כל השיופים Uploaded with ImageShack.us המתאם בתוך החור Uploaded with ImageShack.us כל המתאמים בתוך המתאם של השקעים Uploaded with ImageShack.us והכל מוכן Uploaded with ImageShack.us את החציבה לא הספקתי לעשות אולי ביום שישי הבא אני יעשה אותה... תודה רבה שקד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.