פורסם 2011 במרץ 2914 שנים שלום !אני מנוי עכשיו ל Yes ובעל ממיר Yes Max HD, קניתי אותו מהחברה...אני רוצה להיתנתק מהם ולשים צלחת לווין פרטית.השאלה היא, האם אפשר להשתמש בממיר של Yes לצורכי קליטת שידורים או שחייבים לקנות ממיר אחר ?
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים זה לא רלוונטי כי כשאתה מתנתק מהם הם לוקחים את הממירים, זה ציוד בהשאלה, לא ציוד שרכשת.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר זה לא רלוונטי כי כשאתה מתנתק מהם הם לוקחים את הממירים, זה ציוד בהשאלה, לא ציוד שרכשת.אני כן רכשתי את הממיר הזה (הוא לא בהשאלה), שילמתי עליו כסף. הם עוד שאלו אותי אם אני רוצה אותו בהשאלה או לקנות, ואני אמרתי שאני רוצה לקנות.
פורסם 2011 במרץ 3014 שנים מחבר אם זה בהשאלה אז הם לוקחים כסף כל חודש אל הממיר, כדי שתשתמש בו...לכן, כדי לא לשלם עליו כל חודש, פשוט קניתי אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.