פורסם 2011 במרץ 2814 שנים כל אחד בנפרד עובד יופי על המחשב הזה.שניהם ביחד עובדים יפה על מחשב אחר.אין לי כרגע עוד זוג זכרונות לשחק איתם על המחשב הנוכחי לראות איך זה מגיב.בכל מקרה הזכרונות הם geil value plus 4gb x2הלוח האם הוא asus p7h55-m leיש למישהו מושג מה זה יכול להיות?ב-memtest הם לא מגיעים לאחוז אחד, בניסיון טעינת מערכת הפעלה הם מרסטים עוד לפני הלוגו/הודעה כלשהי.לביוס הם מגיעים...הביוס מעודכן לגרסא האחרונה.אין לי מושג מה בנוגע למתחים, כתוב על המדבקה שלהם 1.5וולט אז אני מתאר לעצמי שאין שום סיבה לגעת בזה.כל פתרון/רעיון/עצה יתקבל בברכה.תודה.
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים הוא אמור להיות דלוק. אולי יש מפל מתח על הלוח הזול הזה. תנסה טיפה להעלות להם את המתח.דרך אגב, באתר של אסוסז בקומפטיביליות הסט של GEIL 4 גיגה עם הצ'יפ הזה:[table][tr] [td]GL1L128M88BA12N[/td] [/tr][/table]לא עובר את הבדיקות.הסט עם ההיטסינק כן עובר את הבדיקות. תסתכל על הקובץ המצורף.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים כמה DDR מדובר ? והאם הלוח עם צ'יפסט P55 תומך בהם ? תנסי לעשות פריקת מתח , יכול להיות שזה יעזור
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר זה הסט עם ההיטסינק.http://www.geil.com.tw/products/showSpec/id/272GVP38GB1333C9DCולא, אני לא באמת דמות מצויירת עם שיער אדום.
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים ממליץ לך לבדוק בביוס אם מתח, תדר ותזמונים מוגדרים בהתאם למפרט היצרן / למה שמופיע ב- SPD של הזכרונות
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר האמת שאני בכלל לא רואה את האפשרות בביוס לשינוי מתח, אולי אני מפספס משהו?ואגב, הרשימות של התאימות הם לליבות lynnfield ולי יש clarkdale
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מחבר אוקי אז שמתי זוג ג'י-סקילז עם מפרט זהה (תדר/תזמונים/מתח) - עובד מצויין.את הגייל(ים) העברתי ללוח h55 (צ'יפסט זהה) שיוצר ע"י אינטל - עובד מצויין.note לעצמי - לא לגעת יותר בלוחות תקציביים של אסוס.תודה רבה לכל מי שהגיב בדיון,ותודה מיוחדת ל-integral ולהוריי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.