פורסם 2011 במרץ 2714 שנים אני נתקלתי בבייגל עם פרוסות בננה.אני גם מכיר מישהו (רוסי) שאוכל מרק עם קטשופ.בן דוד שלי חולה על מלח, כולל על סוכריות גומי
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים וואלה כל מה שאמרתם פה אני אוכל בכיף.. ולא בהכרח נראה לי מוזר, בעיקר האבוקודו עם סלמי וחסה.אני בעקרון יכול לאכול הכל עם חומוס ;D The Zohan?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים חביתה עם רוטב צילי מתוק-חריף לחמניה עם חומוס/מיונז ונקניק וגבינה מותכת (ברי ודומיה)נשמע לי בן זונה החביתה עם הרוטב צילי, איך אתה מכין את זה?פשוט שם קצת רוטב צילי על הלחם או מה?מי שמאיתנו יצא לו להתעסק הרבה עם מנות קרב יודע שיש את השילוב המפורסם, שוקולד + חלבה על פרוסת לחם.
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים נשמע לי בן זונה החביתה עם הרוטב צילי, איך אתה מכין את זה?פשוט שם קצת רוטב צילי על הלחם או מה?מי שמאיתנו יצא לו להתעסק הרבה עם מנות קרב יודע שיש את השילוב המפורסם, שוקולד + חלבה על פרוסת לחם.אתה מתכוון לטונה צרובה על מצע בוטנים ולחם ?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים חחחח פלנלית זה עוד טוב, אבל מסתבר שגם על זה הצבא מתקמצן אז נייר טואלט עובד גם כן
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים אתה מתכוון לטונה צרובה על מצע בוטנים ולחם ?בתוספת פודרה מהטנקים ואולי גם קצת 040 :biggthumpup: טעים מאוד אבל מה מוזר בזה?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים בננה וקוביות שוקולד בלחמניה טריה עם שוקו בצד.MEGA SHILSHULאני אישית חולה על לחם עם אורז... לא משנה איזה לחם ולא משנה איזה אורז
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים מתי ייצא לך לאכול בוטנים וטונה חוץ מבצבא? לא כזה מוזר, אבל להשתמש בפחית של הטונה בשביל לטגן לוף הופך אותו לדי טעים. וגם חביתה עם קטשופ זה ממש טעים, והרבה אנשים מסתכלים עלי מוזר שאני אוכל את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.