עבור לתוכן

Need For Speed Shift 2 Unleashed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

האהוב עלי הוא Richard Burns Rally, למרות שהוא קשה מדי בשבילי כנראה אני לא כישרוני מספיק או שסתם יש לי עוד מה ללמוד.

אחריו אני אוהב את Race07 של SIMBIN וכל ההרחבות שלו, סימולטור מצויין!

אלו הכי טובים לדעתי.

יש את rFactor ו LFS שהם סבבה אבל אני פחות אוהב.

יש גם את ferrari virtual academy שמבוסס על המנוע של NK פרו, כנראה הסימולטור הכי טוב שקיים לפורמולה.

בין משחקי המיינסטרים DIRT וFORZA עושים עבודה לא רעה, המפתחים של DIRT מודים שהוא ארקייד ובכל זאת הוא מצליח להרגיש אמיתי לפחות בבסיס של איך המכונית מתנהגת, ופורזה סך הכל סימולטור לא רע בכלל אבל לא שיחקתי עם הגה כי זה על האקסבוקס הדפוק.

אחרון יש את IRACING שלא ניסיתי כי זה יקר, פאקינג מנוי חודשי, אבל אומרים שהוא הכי טוב מכולם, לוקח בקלות.

• תגובות 43
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

iRacing, Live for speed, rFactor

פורסם

אומנם עברו שנים מאז ששיחקתי ב-rFactor אבל הוא לא היה ראליסטי במיוחד, אולי תיקנו אותו מאז. LFS מעולה, אבל יש לו את הפיתוח הכי איטי בעולם ואני כבר התייאשתי מלחכות ל-S3. המשחק הזה עוד יעקוף את DNF. לגבי המשחקים של SIMBIN לדעתי הם פחות ראליסטים מ-LFS וסתם בלתי אפשריים לנהיגה.

פורסם

rFactor הוא סימולטור מאוד פופלרי בגלל המודים שלו, אבל מה שאתה אומר נכון הוא לא ריאליסטי מספיק, בעיקרון "ישר מהקופסא" הוא נוראי, צריך להוסיף לו מודים כמו למשל realfeel וכמה מכוניות איכותיות כדי להרגיש סימלטור. אני שונא את שיטת המודים הזו כי המשחק ככה לא יכול להיות אמיתי, כשכל אחד יכול ליצור מה שהוא רוצה למשחק, אבל מה לעשות, רוב הגיימרים הם ילדים שאוהבים את המודיםופחות אכפת להם מאיכות הסימולציה.

אני לא אוהב אותו אבל מבחינת מולטיפלייר קשה לנצח אותו, במיוחד עם המערכת של simraceway המדהימה.

LFS יש לו הרגשה אנמית ומשעממת, הרבה מעריצים שלו אומרים שזה הסימולטור הכי טוב שיש אבל זה פשוט לא נכון, אני חושב שיש עוד הרבה מה לשפר שם מבחינת פיזיקה, עובדה שמירוצי ראלי שם מרגישים נורא, ובכללי המשחק לא מרגיש טוב במיוחד, אולי זה גם בגלל גראפיקה וסאונד.

הסימלוטרים של SIMBIN, גם שם יש מה לשפר אבל לדעתי הם הכי טובים שיש, בכל סימולטור יש איזה משהו שמרגיש לא אמיתי במיוחד וגורם לך לחשוב שהמנוע פיזיקה שלהם זה סתם חרטא והכל זה הרגשה מלאכותית.

אצל SIMBIN המכוניות מגיבות מוזר מאוד לדריפטים, ממש קשה לעשות שם דריפטים כמו שצריך, אומנם זה גם בגלל שהם הורידו את הבלם יד אבל אפשר להסתדר בלי.

בLFS כמו שאמרתי מירוצי ראלי פשוט לא מרגישים טוב מספיק.

לא יודע למה אתה לא מצליח לנהוג במשחקים של SIMBIN דווקא אני מצליח שם טוב מאוד ואפילו משתעשע עם המון זריקות זנב כיפיות, מה גם שההרגשה של המכוניות השונות מדהימה, כל מכונית ממש מרגישה נכון, למשל הקיטרם לגמרי מרגיש כמו מכונה קטנה ומטורפת ולעומט זאת המאסל קראס כמו הקאמארו מרגישות כבדות מאוד, אבל זה קיים גם בLFS.

הייתי מנסזה את Iracing אבל אין טעם, אני לא הולך לשלם עליו מנוי חודשי, אין לי כסף לזה ואני לא משחק מספיק.

שורה תחתונה RBR הוא סימולטור שאין לי טענות אליו, פשוט מרגיש מדהים ללא חסרונות, הוא נועד רק לראלי ועושה את זה מצויין, ואיתו גם ferrari academy שניהם קשים מאוד וצריך ללמוד אותם.

פורסם

המשחק הזה הוא בין סימולטור לארקייד, בדיוק כמו שאני אוהב!

לא ארקייד חסר היגיון ולא סימולטור שמצריך מאמץ וריכוז של טייס F16.. משחק מאוזן שהוא פשוט כיף - וכיף זה מה שאני מחפש.

מה שכן הדריפט נוראי, אולי ההגה שלי גרוע (לוגיטק פורמולה) אבל אני פשוט לא מצליח להחזיק דריפט ביותר מכמה שניות בודדות...

מבחינת הנאה מדריפט עדיין אין משחק שנהנתי ממנו יותר מGRID שהיה פשוט תענוג לעשות דריפטים.

כל השאר מעולה מבחינתי...

פורסם

זה רק אני או שהמשחק נראה פחות טוב מהראשון?

אני גם לא יודע מה לעשות עם ההגה שלי. משום מה במשחק זה מראה שיש לו סטייה שמאלה. איך אני יכול לכייל אותו/לתקן את זה?

פורסם

מאיזה דגם יש לך?

בכל אופן תנסה להכנס לוח בקרה -> בקרי משחק ולראות באפשרויות אם יש דרך לאפס\לכייל אותו

אני ישבתי שעה שלמה בכיוונונים של ההגה ועדיין הדריפט כמעט בלתי אפשרי לעשותו בצורה חלקה..

ומצד שני הנהיגה הרגילה פשוט חוויה נפלאה , אני כלכך עצבני על עיניין הדריפטים הזה בדיוק כמו בקודם!

והוא לא נראה פחות טוב מהראשון, תתקין את הראשון תראה הבדלים, בעיקר ברכב.

פורסם
  • מחבר

היי לא צריך להגזים, המשחק רק יצא עוד יבואו שיפורים מבטחים גם DX11 בהמשך :smile1:

פורסם

מזאת אומרת מבטיחים DX11 בהמשך? אם המשחק לא יצא כ DX11 אי אפשר להפוך אותו לכזה.

יכול להיות שהוא DX11 האמת לא ממש חיפשתי במה הוא תומך.. אם זכור לי הקודם לא היה אז הניחוש שלי

שגם זה לא.

פורסם
  • מחבר

תיקון טעות. המשחק מלא באגים, מקווה שיבוא פאץ' חדש ויתקן את כל הבאגים.

פורסם

חברה' תעזרו לי בבקשה אני לא יכול להפעיל את המשחק. זה נותן לי הודעת שגיעה של BINKW32.DLL. צירפתי תמונה של הודעת שגיאה... אולי מישו מכיר את הבעיה? ד"א הדרייבר מעודכן לבטא אחרון.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בעיה מוכרת, זה קובץ שקשור למקודד וידאו שמשחקים משתמשים בו.

תנסה את הצעדים הבסיסיים קודם, שלרוב מטפלים בבעיה:

1) להסיר ולהתקין את המשחק מחדש

2) לעדכן את הפאץ' האחרון + לעדכן דרייבר לכרטיס מסך + לעדכן גירסת DirectX

3) אם כל אלה לא עוזרים, תתקין את Rad Video Tools, שכוללת את הקודק החסר

פורסם

יש גרסאת דמו למשחק?

השליטה במשחק הזה יותר מציאותית מהשיפט הראשון או שהיא יותר קלה?

פורסם

בעיה מוכרת, זה קובץ שקשור למקודד וידאו שמשחקים משתמשים בו.

תנסה את הצעדים הבסיסיים קודם, שלרוב מטפלים בבעיה:

1) להסיר ולהתקין את המשחק מחדש

2) לעדכן את הפאץ' האחרון + לעדכן דרייבר לכרטיס מסך + לעדכן גירסת DirectX

3) אם כל אלה לא עוזרים, תתקין את Rad Video Tools, שכוללת את הקודק החסר

תודה רבה! הצלחתי להפעיל אחרי RAD VIDEO TOOLS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים