עבור לתוכן

שובר את הראש ולא מבין כמה |שעות עבודה= יום עבודה| ע"פ תלוש השכר שלי. עזרה!!

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

השאלה היא לצורך חישוב ימי עבודה לספירה לעבודה מועדפת. ע"פ מה שראיתי בוודאות - ברגע שבתלוש שכר שלך כתוב כך וכך ימי עבודה -> כך מדווחים על זה במסמכים לעבודה מועדפת (מילוי הטפסים לדיווח נעשה ע"י החשבות). לכן אני מסתמך באופן מלא על הימים שכתובים בתלוש משכורת.

הבעייה נוצרת כשפעם אחת השעות עבודה לחלק לימים = 7 שעות ליום עבודה ופעם ל7 וכל פעם למשהו אחר. אולי אני מטומטם אבל אולי מישהו פה יוכל אחת ולתמיד להגיד לי כמה שעות עבודה שלי נחשבות יום עבודה? -->

ינואר/10 - 42 שעות = 6 ימים

פברואר - 163.1 שעות = 21 ימים

מרץ- 137 שעות = 19 ימים

אפריל- 150 שעות = 20 ימים

מאי- 184 שעות = 25 ימים

יוני - 139 שעות = 17 ימים

יולי- 154 שעות = 19 ימים

אוגוסט- 201.90 שעות = 25 ימים

ספטמבר - לא עבדתי :)

אוקטובר- 28 שעות = 5 ימים

נובמבר- 60 שעות = 8 ימים

דצמבר - 60.5 שעות = 9 ימים

---------------------------------

ינואר -100 שעות = 12 ימים

פברואר-81 שעות = 11 ימים

הספירה שלי למועדפת מתחילה רק מדצמבר האחרון למי ששואל את עצמו ...כל הבאסה.

המנהל שלי בור ועם הארץ ככה שאין טעם לשאול אותו.

מישהו זיהה שם איזו יחסיות כלשהי?

פורסם

אתה זכאי לעבודה מעודפת ברגע שעבדת 150 ימים בתוך חצי שנה או יותר [מינמום חצי שנה עבודה].

עכשיו בוא נתייחס להגדרה של יום עבודה, אין פה רף מינמלי לשעת עבודה, אך חשוב שיהיה מוצהר מפי מקום העבודה שלך ש8 או 7 שעות או לא משנה כמה זה זמן העבודה המוסכם ביום עבודה כלשהו.

בסופו של דבר שאתה רוצה להגיש עבודה מעודפת אתה צריך שלושה דברים , את תלושי השכר שלך , פירוט ממחלקת שכר אצלך בחברה,מילואי הדפים שאתה אמור לקבל לצורך הגשת עבודה נדרשת [מעודפת].

לגבי הפירוט ממחלקת שכר אז כך , ברגע שאתה הולך לביטוח הלאומי ומבקש מהם טפסי תביעה לעבודה נדרשת , באחד מן הדפים יש נספח שמחלקת השכר אצלכם אמורים למלאות [או מעביד בדרך כלל הוא לא יתעסק עם זה], אפשר לצרף להם בדף או להתקשר אליהם טלפונית שיציהרו

שבימים א'ב'ג' עובדים אצלכם X שעות.

בכל מקרה אין לך ממה לדאוג, כמה ימי העבודה שיציהרו זה מה שיחושב [כמובן בגדר הגיוני ולא שיום עבודה אחת פעם נחשב 2 ופעם אחד 8 ].

במידה ולדוגמא שביום שישי אתה עובד רק 5 שעות כדאי לעדכן בכתב את הביטוח הלאומי במידה ומחלקת שכר לא יעשו זאת וכמובן שתהיה הצהרה מהם על כך.

בהצלחהץ

פורסם

זה 120 ימי עבודה לא 150. חוץ מזה הכל נכון.

אני קיבלתי את המענק בחודש שעבר, ממליץ לך לגשת לסניף ביטוח לאומי הקרוב אילייך על מנת להגיש את הטפסים ולא לעשות את זה דרך הדואר, לוקח יותר מהר.

פורסם

הקפצה קטנה אם אנחנו כבר בנושא המועדפת.

אם אני עובד אצל קרוב משפחה ( סבא ) וזה נחשב עבודה מועדפת אבל יש לי משכורת קבוע ( גלובלית ) כל חודש לא לפי שעות.

במידה ואני לא נמצא בעבודה אני לא נקבל תשלום על אותו יום.

האם אני זכאי למענק מועדפת? או שזה הולך לפי שעות?

פורסם

ptyahoo מענק מלא זה 150 ימים. Sync^Master

כן ולא .

אתייחס תחילה לכן.

במידה ומקום העובדה שאתה עובד אצל הסבא האבא הוא לא משנה מה, מדפיס לך מידי חודש תלוש מסודר כמו לכל עובד אחר בשוק זה אין בעיה עם זה .

לגבי הלא, במידה ואתה מקבל תלוש שמוציאים לך רק כמה כסף שולם לך אז זה בעיה, מה שאפשר לעשות פשוט לבקש ממי שאחראי על הנפקת התלושים לעבודים לציין את ימי העבודה וכמה שעות מוגדרות אצלכם עבודה ביממה.

פורסם

עד לפני 3 חודשים היה רשום כמה ימים עבדתי בחודש ללא שעות.

עכשיו ביקשתי לשנות את זה לשעות.

תהיה בעיה בזה?

פורסם

שיפיקו לךתלוש מחודש עם שעות וימים כמו שצריך , בכל מקרה תדאג שמעכשיו והלאה זה יהיה מסודר.

פורסם

סבטוחה אבל הוא מסודר.

פעם היה חלוקה לימים היום חלוקה לשעות

בכל מקרה ל 150 יום אני מגיע בחצי שנה.

מקווה שאני אקבל את המענק הזה :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים