עבור לתוכן

בבקשה המלצה לאל פסק לספק 600W + מסך 23"

Featured Replies

פורסם

שלום

מבקש יעוץ ממביני עניין או בעלי ניסיון

יש לי ספק (Thermaltake ToughPower W0103 600W (active pfc

הבנתי שספק מסוג active pfc דורש אל פסק מיוחד כזה שמתאים לשרתים

האם זה נכון? או שאני יכול לקנות אל פסק רגיל ואם לא אשמח לקבל תשובה מדוע??

למחשב מחובר גם מסך 23" מבקש המלצה על אל פסק שיתאים

תודה

פורסם

לספק active pfc רצוי לשים UPS שמייצר גל sine או דומה ל sine. רו ה UPSים נותנים גל מרובע או דומה למרובע - הספק יכול לעבוד או לא לעבוד ואוליי יכול להיהרס

יש UPSים פשוטים שמייצרים גל דומה ל sine - מספיק דומה כדיי שהספק יוכל לעבוד איתו

הסדרות הזולות של אדוויס - כתוב שהגל דמוי sine, אבל באלה שאני ראיתי פתוחים יש רכיבים שנראים כמו משהוא שנותן גל מרובע. אם זאת יש אותם לכמה אנשים כאן, חלק מהם אם ספקי active pfc וזה לא עושה להם בעיות

הסדרה הזולה של FSP - לא מכיר אותם. כתוב שהם מייצרים גל דמוי sine ולדעתי זה יותר אמין מאדוויס כי FSP מייצרים ספקים איכותיים

תן יותר נתונים אל המערכת שלך :

האם הספק 80+ ?

כמה W המסך ?

כמה המחשב לוקח לפי האתר http://antec.outervision.com ?

איזה הגנות אתה רוצה ?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

הספק 80+

המסך 26W

המחשב לוקח לפי האתר http://antec.outervision.com - אם חישבתי נכון 510W

ההגנה שאני רוצה היא כיבוי מסודר של המחשב במקרה של הפסקת חשמל והגנה פבני ספייקים מרשת החשמל

תודה

פורסם

המחשב לא כולל ספק לוקח 510 W

הספק הוא 80+ - נכפיל ב 1.25 כדיי למצוא כמה לוקח המחשב כולל ספק 637 W

הספק הוא Active PFC - נכפיל ב 1.1 כדיי למצוא VA של הספק 700 VA

המסך 26 W

המסך בדרך כלל ללא PFC - נכפיל ב 2 כדיי למצוא VA של המסך 52 VA

קיבלנו :

663 W

752 VA

מבחינת W :

ה UPSים הפשוטים (FSP וכו) של 1000 VA נותנים מקסימום כ 600 W (והדגמים הפשוטים של אדוויס כנראה פחות - גם הדגם של ה 1200 VA). רוב הסיכויים שהם יחזיקו את המחשב בלבד (637 W) או את המחשב והמסך (663 W) אבל אין ודאות - אם המחשב במאמץ מקסמלי בזמן הפסקת החשמל אתה יכול להישאר ללא גיבוי ולקבל נפילה (ואוליי גם להרוס את ה UPS בדרך. ל UPS אמורה להיות הגנה אבל לא בטוח שיש)

אם אתה רוצה לנסות את זה קח FSP EP1000. אם אתה רוצה לשים את המסך אל UPS נפרד שים לו סתם משהוא פשוט כמו EP650 או UPS חלש יותר (לא אדוויס H45 - האחד הזה ספציפית נראה לי בעייתי)

אם אתה רוצה ללכת אל בטוח תיקח 1500 VA אמיתי (לא זול בכלל - באיזור של 1500 שקל) כמו APC SUA1500. הוא יחזיק את המחשב בצורה יציבה

בכל מקרה של UPS מומלץ להוסיף אליו מגן ברקים לשיפור הגנת ברקים

אם אתה מוותר אל UPS שים פשוט מגן ברקים - הוא נותן הגנה לחומרה (לא אותה רמה כמו שילוב מגן ברקים + UPS אבל עדיין סביר). הוא יעלה את כמות הכיבויים הפתאומיים של המחשב (כי הוא מגן אל ידיי ניתוק מיידי) אבל כיבויים פתאומיים לבד לא עושים נזק לחומרה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים