עבור לתוכן

הצבעים במשחקים אצלי כהים מהרגיל..

Featured Replies

פורסם

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית.

לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן.

ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל.

תודה.

פורסם

הייתי רוצה לדעת את אותו הדבר, כי גם אני סובל מאותה בעיה.

יש לי מסך חשוך.

ד"א, אני משתמש באופציה של RIVA TUNER על ה RADEON שלי, יש שם אופציה לשחק עם הצבע והאור אבל זה משפיע רק על הDESKTOP, וגם כשאני משנה בהגדרות של כרטיס המסך את רמות האור במשחקי מחשב, זה לא עושה כלום.

מה עושים באמת ? ???

פורסם

בהגדרות של הכרטיס מסך אל תשנו את הCOLOR CORECCTION אלא את הOVERLAY CONTROLS, שם שינוי של הקונטרסט והHUE יעזור לפעמים, אבל לפעמים זה לא יעזור או יוריד את הביצועים.

פורסם

הבעיה היא שהגישה לשינוי ההגדרות האלו נעולה, הכל מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על כלום או לשנות משהו.

פורסם

סתם שאלה לאנשים שהמסכים שלהם חשוכים, יש לכם מסך של MAG?

פורסם
  • מחבר

mag 786FD ויש לי NVIDIA אז בבקשה תתייחסו להגדרות של NVIDIA..

אני מחכה לתשובה.. תודה, זה באמת מציק וחשוב.

פורסם

אותה בעיה פה, גם עם כרטיס nvidia עם Mag 786FD

יש לי את הבעיה המון זמן, וחשבתי שרק אני סובל ממנה (שזה שחיקה של מסך או משהו)

כנראה כל אלה שיש להם מאג סובלים מזה

יהיה נחמד אם משהו יביא פתרון

פורסם

שמעתי מלא מעט אנשים על כך שמסכי MAG נהיים כהים עם הזמן, זה כנראה משהו שלא תלוי בתוכנה :(

הבעיה היא שהגישה לשינוי ההגדרות האלו נעולה, הכל מופיע באפור ואי אפשר ללחוץ על כלום או לשנות משהו.

נסה בדרייברים 45.23, אצלי איתם זה פועל טוב.

פורסם

גם לי יש אותו מסך

עשיתי בהגדרות שלו שהוא יהיה עד הסוף בהירות

ורוב המשחקים הכהים עובדים בסדר

פורסם

MAG 786FD, חשבתי להגיד את זה קודם אבל הייתי בטוח שהמסך שלי כבר ישן וזקן אז אולי הוא נדפק קצת.

אז עכשיו נפל לי האסימון, 786FD הם חשוכים ! :-(

ואני על 9000 RADEON לא קשור ל GEFORCE זה קשור רק למסך.

נ.ב

אני עדיין מחכה למציל :-[

פורסם

מישהו ?!?!?

פורסם

עשיתי BUMP משמע אני קיים.

סתם עכשיו ברצינות אני צריך פה עזרה... אם אפשר בבקשה לקרוא את העמוד הקודם ולעזור אני אודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים