פורסם 2011 במרץ 2614 שנים שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר ביטלתי את האנטי וירוס לא עוזר , לגבי העדכוני דרייברים זה לא מוצא לי אף דבר חדש לעדכן, לגבי עדכוני WINDOWS קראתי כל עדכון ואף אחד לא מציין את תיקון הבעייה בקטיעת הקול...
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים משהו מעמיס מעבד שלך. מי ? מה ? אי אפשר לדעת בלי כל פעם לבטל תוכנה אחרת. מה בקשתי לנסות זה מנסיון של אחרים. מה התקנתה לפני שזה התחיל ?
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים מחבר לא נראה לי שמשהו מעמיס על המעבד גם אין לי הרבה תוכנות במחשב יש לי תוכנות מינימליות בסיסיות אנטי וירוס AVIRA חינמי ופיירול של הוינדוס
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים תריץ בדיקה שמצורפת. אסור שיהיה אדום וגם צהוב זה על הגבול.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים מחבר הפעלתי ויש הרוב ירוק ובודדים שזה אדום , למטה היה רשום לי באנגלית את זהSome device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.עוד משהו שאני חייב להגיד בwindows update העדכון היחיד שנמצא לדרייברים זה הכרטיס מסך, אתם ממליצים לסרוק את המחשב בעזרת התוכנה driver genius?? איך היא אמינה ?? כל מה שהיא מוצאת אני יכול להוריד ללא חשש?? כי סרקתי איתה והיא מצאה לי דיי הרבה דברים שאני יכול לעדכן
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים בדיוק מה שאמרתי מהתחלה. משהו מעמיס מעבד שלך. מי ? מה ? אי אפשר לדעת בלי כל פעם לבטל תוכנה אחרת ודרייבר אחר.
פורסם 2011 במרץ 2714 שנים היי, בתוכנה שהבאתם, זה תקין שיש מלא אדום ברגע שמעתיקים קבצים? לא חושב. אצלי תמיד ירוק אפילו לא צהוב.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים מחבר הורדתי את כל הדרייברים המעודכנים בעזרת התוכנה driver gnius ועדיין הבעייה לא נפתרה.
פורסם 2011 במרץ 2914 שנים כבר אתה כתבתה מה צריך לעשות ממה שהבדיקה אומר: Some device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.