עבור לתוכן

תקיעות בקול(קטיעות) בWINDOWS 7 אולטימייט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם בחצי שעה הראשונה אחרי שהדלקתי את המחשב אני שם שירים ואני שומע אותם קטוע ונתקע זה קורה בחצי שעה הראשונה אחרי עליית הWINDOWS זה בעייה ממש מוזרה ואין לי מושג עם היא נפוצה בWINDOWS 7 או שזה בעייה בכלל אצלי כי זה מראה שמבחינת דרייברים הכל בסדר ותקין ומותקן. אשמח לכולם עם תתנו לי פתרון לבעיה :)

נ.ב אני חייב לציין שזה לא קורה במערכת ההפעלה XP אלא רק בWIN 7

פורסם

משהו מעמיס מעבד שלך. תנסה בלי האנטיוירוס. אם NETLIMITER מותקן תוריד אותו.

פורסם

תעדכן דריוורים.

תתקין עדכונים.

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את האנטי וירוס לא עוזר , לגבי העדכוני דרייברים זה לא מוצא לי אף דבר חדש לעדכן, לגבי עדכוני WINDOWS קראתי כל עדכון ואף אחד לא מציין את תיקון הבעייה בקטיעת הקול...

פורסם

משהו מעמיס מעבד שלך. מי ? מה ? אי אפשר לדעת בלי כל פעם לבטל תוכנה אחרת. מה בקשתי לנסות זה מנסיון של אחרים. מה התקנתה לפני שזה התחיל ?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שמשהו מעמיס על המעבד גם אין לי הרבה תוכנות במחשב יש לי תוכנות מינימליות בסיסיות אנטי וירוס AVIRA חינמי ופיירול של הוינדוס

פורסם

תריץ בדיקה שמצורפת. אסור שיהיה אדום וגם צהוב זה על הגבול.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הפעלתי ויש הרוב ירוק ובודדים שזה אדום , למטה היה רשום לי באנגלית את זה

Some device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.

עוד משהו שאני חייב להגיד בwindows update העדכון היחיד שנמצא לדרייברים זה הכרטיס מסך, אתם ממליצים לסרוק את המחשב בעזרת התוכנה driver genius?? איך היא אמינה ?? כל מה שהיא מוצאת אני יכול להוריד ללא חשש?? כי סרקתי איתה והיא מצאה לי דיי הרבה דברים שאני יכול לעדכן

פורסם

בדיוק מה שאמרתי מהתחלה. משהו מעמיס מעבד שלך. מי ? מה ? אי אפשר לדעת בלי כל פעם לבטל תוכנה אחרת ודרייבר אחר.

פורסם

היי,

בתוכנה שהבאתם, זה תקין שיש מלא אדום ברגע שמעתיקים קבצים?

פורסם

היי,

בתוכנה שהבאתם, זה תקין שיש מלא אדום ברגע שמעתיקים קבצים?

לא חושב. אצלי תמיד ירוק אפילו לא צהוב.
פורסם
  • מחבר

הורדתי את כל הדרייברים המעודכנים בעזרת התוכנה driver gnius ועדיין הבעייה לא נפתרה.

פורסם

כבר אתה כתבתה מה צריך לעשות ממה שהבדיקה אומר: Some device drivers on this machine behave bad and will probably cause drop-outs in real-time audio and/or video streams. To isolate the misbehaving driver use Device Manager and disable/re-enable various devices, one at a time. Try network and W-LAN adapters, modems, internal sound devices, USB host controllers, etc.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים