עבור לתוכן

מאיפה קניתם את שולחן המחשב שלכם?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב.

המלצות? :xyxthumbs:

פורסם

אצל יש שלוש "שולחנות" מחשב בבית שאני בניתי, בגדול הם פשוט פלטת עץ שמחוברת לקיר (פלוס מדף למקלדת בשניים מתוך השלושה)

ואז אין רגליים לשולחן או שום דבר אחר שמפריע לשים דברים מתחת לשולחן, אז יש לי סתם שידת מגירות מתחת לשולחן.

את הסאב אני שם על הרצפה (לא אידאלי, אני יודע, אבל לא כזה אכפת לי)

פורסם

אני קניתי מנגר באיזור שאני גר, תכנן לי את השולחן כמו שרצתי והרכיב לי בבית + ארון+מדף.

למה לא אידיאלי לשים סאב על הרצפה ?

פורסם

הום סנטר.

פורסם

הום סנטר.

+1

קניתי מהם שולחן גדול לפני איזה 8 שנים והוא עדיין משמש אותי. נראה כמו חדש.

פורסם

ממליץ על נגר, ככה אתה יכול להגיע לשולחן המושלם בשבילך.

מביא לו מידות, מגרות וכדומה ומגיע לתוצאה מושלמת. אם תקנה משהו מוכן ככל הנראה תצטרך להתפשר פה ושם וגם כנראה יהיה יקר יותר.

פורסם

שלום,

ואני מקווה שאני לא OUT OF LINE כאן

יש לי שולחן ענקי (עם שידת כוורת מעליו + מגירה למקלדת ומערכת של מגירות מלמטה) - עלה לי לא מעט - ומזא שנולד בני הוא שוכב במחסן

אם תרצה אשמח להפטר ממנו במחיר מצחיק.

דומע מאוד למה שיש כאן בתמונה

T_File1457874.JPG

כל טוב,

גבריאל

פורסם

אם יש דבר שממש לא מעניין אותי ואני ממש לא משקיע זה שלחן מחשב..

פורסם

את הסאב אני שם על הרצפה (לא אידאלי, אני יודע, אבל לא כזה אכפת לי)

סאב על הרצפה זה הכי אידאלי שיש, זהו המקום הכי מומלץ :xyxthumbs:

פורסם

איקאה ::)

פורסם

סאב על הרצפה זה הכי אידאלי שיש, זהו המקום הכי מומלץ :xyxthumbs:

כשאני שם את הסאב שלי על הריצפה ישר השכן שלי מתלהם, עכשיו שמתי אותו בגובה של 30 ס"מ ואין שום תלונות של השכן גם בעוצמה מאוד חזקה.

פורסם

אחד שולחן שהוזמן לפני יותר מעשר שנים מנגר (עץ מלא) ומאז עבר התאמות שונות כמו צבע, חורים בגב השולחן בשביל המחשב והוספת משטח למקלדת והעכבר.

יש לי עוד שולחן שבמקור היה ארון, שולחן אש :lol:

בקיצור או נגר או HOME MADE מחומרים זמינים. אם יש לך פלטות עץ או רהיט שאתה לא צריך אפשר לעשות אחלה שולחן, הרבה יותר טוב ממה שיש בחנויות השונות.

פורסם

אבא שלי עשה לי את שולחן המחשב. :)

הוא נגר דלתות והוא הרבה זמן בתחום, הסאב וואפר אצלי יושב בול במקום שמוקדש אך ורק לו.

רק לפני ימים אחדים עשה לי סטנד למסך כדי להגביהה את המסך כלפי מעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים