עבור לתוכן

גיבוש חובלים

Featured Replies

פורסם

ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך?

אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס.

יאללה תשתפו ;)

פורסם
  • מחבר

זה אחלה, אבל הבנתי שהיו כמה וכמה שינויים בכל מיני תחומים ואני לא סגור על השנה בה הם התרחשו. יש כתבה מעודכנת יותר?

תודה :)

פורסם

אני לא מוצא לא כתבות יותר חדשות ולא יותר מפורטות מצטער

מה שכן למרות השינויים מבחינת הטיפים שנותנים שם לגבי ביגוד ושעון חשוב

בכל מקרה החוק הקבוע לכל דבר צבאי זה לארוז קל/פשוט (שלא יקח הרבה זמן למצוא דברים בתיק

פורסם

אתה רוצה להגיע לחובלים, או שאתה מתכוון לחתום וויתור במידה ותעבור את הגיבוש?

פורסם

כחלק מהמילואים אני ממיין גיבושים גם כן לפעמים. אני רק יכול להגיד לך שהרבה אנשים אכלו כאפות על מה שהם קראו בגיבושים.

העצה הכי פשוטה היא שתהיה עצמך,תשקיע 200 אחוז מעצמך בכל מה שתידרש,וגם כשיהיה לך קשה (ולכולם קשה) תיתן עוד. בלי כל קשר תהיה בנאדם ולא איזה פוץ,תעזור לכולם (במידה) ותהיה דעתן כשצריך. והכי הכי חשוב קח הכל בפרופורציות,צריך לזכור שזה כולה גיבוש,הדרך הארוכה היא אחרי.

פורסם

רציתי לאחל המון בהצלחה, ושאלוקים יברך אותך שתצליח ביותר. :hi:

פורסם

אז אני אאחל לך בהצלחה, אני אגיד שגם אני כמוך הולך לגיבוש, אבל גיבוש טיס.

בנושא של איזה בגדים להביא, אני הייתי מביא גופייה, תחתונים וגרביים לכל יום בגיבוש+ בגדים נורמאליים להחלפה לסוף הגיבוש (כאשר משחררים אותך הביתה)

מעבר לזה, אל תביא שום דבר מיוחד, אין לך צורך להביא דברים להעברת הזמן, ידאגו "להעסיק" אותכם במהלך הגיבוש יפה יפה.

עכשיו קצת מאוחר מדיי בשבילך להיתכונן מבחינת כושר, אבל אתה גם ככה לא נדרש לרמות כושר של מטכ"ל בגיבוש הזה, זה גיבוש פחות פיזי, יותר בקטע מנטלי.

טיפים לגיבוש, תנסה להיות אחד שמשתתף, הכוונה שתהיה אחד שמראה שהוא קיים בגיבוש, אתה לא צריך לצעוק ולהשתולל, אבל תראה שאתה שם, תנסה לייחד את עצמך ולהיות אחד ששמים לב אילו, הן המדריכים והן החברה האחרים שאיתך.

נ.ב תביא גרביים טובות מאוד, זה יכול להציל אותך.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיע לחובלים, או שאתה מתכוון לחתום וויתור במידה ותעבור את הגיבוש?

להגיע לחובלים, ול-SECTION נורא מצומצם בחובלים: פיקוד בצוללת (ימ"פ, לא אלקטרוניקה או חימוש או מכונה). כרגע זה מה שנראה לי הכי מעניין ויותר חשוב, הכי מתאים לכישורים האישיים שלי. כמובן שבמהלך הקורס כשאתנסה בדברים אחרים אולי אשנה את דעתי, אבל עד אשר יוצגו לי הוכחות חותכות אחרות - אני רוצה להגיע לשם. 2-3 מתוך כל קורס מגיעים לשם, אני מוכן להשקיע את מה שצריך כדי להיות שם בעצמי.

ותודה רבה רבה לך סהלן-חביבי :)

מבחינת כושר אני מקווה שאני בסדר, אני מתאמן בקבוצת ההכנה לצה"ל "אחרי!" בחיפה ומאז הקיץ ממש ממש השתפרתי בכושר הגופנים והמנטאלי. מה שכן הרופא המליץ לי לא לעבוד קשה מאוד לפני הגיבוש כדי לא לעבור את סף השיא או משהו, גם יש לי פציעה ישנה שלעיתים רחוקות מציקה לי בספורט (שבר מאמץ בברך ימין) אבל זה כמעט אף פעם לא מופיע אם אני עושה חימום כמו שצריך, בקיצור אם אני אהרוג את עצמי לפני הגיבוש אני אהיה סחוט ואולי אפילו פצוע, אז אני אמשיך באימונים רגילים עד אז.

אמרו לי לקנות גרביים מיוחדות מריקושט/למטייל, משהו שסופג/מסיט זיעה. מה זה הדבר הזה? חחח ; בדיוק קניתי היום נעליים נוחות לריצה (סקוני, סופסוף אחרי 17 שנים של ניובאלאנס ונייק, פיינאלי נעליים נוחות לא כמו הפומה שיש לי כרגע), נקווה שהן יחזיקו את הגיבוש.

ולאחרונה, אם להסתמך על המיונים שעברתי בתל השומר ועל ההערות של הבוחנות (ורושם כללי אישי שלי, שאני מקווה מאוד שהוא לא שגוי) מבחינת השתתפות, מנהיגות, מוטיבציה וזה אני מעבר לבסדר, נקרא לזה ככה.

ותודה רבה לכולם על האיחולים ^_^

פורסם
  • מחבר

דאבל של אחת וחצי בלילה ><"

לאן נעלם כפתור המחיקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים