פורסם 2011 במרץ 2514 שנים פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?!שאלה הכי פשוטה שיש.האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית,שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון,ברכות!.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים חבל שפלוני מלכלך על היבואן כאשר יש לו עניין פתוח איתו. שום דבר טוב לא יצא מזה(ומציג אותו באור שלילי).
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?!שאלה הכי פשוטה שיש.האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית,שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון,ברכות!.אם מדובר בתביעה נגד חברה בע"מ שפשטה רגל, קיים סיכוי קלוש ביותר שתקבל את כספך בחזרה ולכן מומלץ לקנות בחנויות שנותנות אחריות של יבואן רשמי ובכך קטן הסיכוי שלך להיפגע במקרה של סגירת החנות שבה רכשת את המוצר.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים חבל שפלוני מלכלך על היבואן כאשר יש לו עניין פתוח איתו. שום דבר טוב לא יצא מזה(ומציג אותו באור שלילי).פלוני מדובר היפותטית.
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים אני מניח שהוא ראה כמה צעדים מראש ופשוט דילג על הדו שיח שיהיה פה עכשיו עד שפלוני יחדל להיות אלמוני
פורסם 2011 במרץ 2614 שנים יכול להיות שפלוני צודק.בכל מקרה פלוני יעשה בשכל אם יקנה את החלקים מחנות וותיקה.ויקנה חלקים טובים ואמינים ולא יותר מדי יקרים, שלהם תזרים מכירות סביר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.