פורסם 2003 בנובמבר 2221 שנים זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים כן מי שקונה את אחד הכריטסים החדשים של ATI / NVIDIAמקבל כרטיס עם מספר גישה לאתר
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים 1. זה אומר שאם המשחק יהיה על 2-3 דיסקים, אני אצטרך לשבת ולהוריד 1GB או יותר מהאינטרנט ??2. זה מגיע גם בכרטיסי XT בארץ ?
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים קודם כל זה רק על כרטיסים של ATIשנית כל זה גם על כרטיסים בארץ אם אני לא טועה
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים כן מי שקונה את אחד הכריטסים החדשים של ATI / NVIDIAמקבל כרטיס עם מספר גישה לאתר מספר גישה אתה צוחק אם זה היה ככה כבר מישהו היה פורץ את זה. אני חושב שמקבלים שובר ;D
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים דווקא כזה דבר לא כזה קל לפרוץ כמו שאתה חושב... אבל זה בכלל לא רלוונטי כי אפשר יהיה להוריד את זה מהאתר שלהם איך שהמשחק יצא, ואיך שהמשחק יצא תצא גירסת deviance\flt שלו... או ANON ;D
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים אתה מקבל קופון עם מס' גישה להורדה של HL2 מ- Steam. עד שהוא יצא, אתה מקבל גישה להורדות של HL1, CS, Blue Shift, Opposing Force, Team Fortress 1/2 ו- Day of Defeat. שווה מאוד!
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים רציתי לבוא ולבאס אותכם עם הוכחות שזה לא מצורף לכל כרטיס אבל זה מה שהיה כתוב באתר של שפיר במוצר 9600XTBUNDLED with HALF-LIFE 2 full retail version in addition to other hot titles depending on your regionhttp://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.